Челси-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Re: Челси-трансфери и спекулации, Лято 2015

Мнениеот petkov » 20 юли 2015 21:25

Няма как да имаме по-добри алтернативи от тези в момента. Ако някой е равностоен или по-добър от даден футболист едва ли ще иска да бъде резерва в отбора. Все едно Чех да бъде алтернатива на Тибо. Няма как да стане.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 юли 2015 23:23

Тони написа:Mикел, Рубен и Рамирес са идеални алтернативи на Матич и Сеск. Или може би искате Видал и Погба за алтернативи? Най наложително е да се вземе DC. След това идва MC до Матич, с малко по-офанзивни качества и това е.
Съставът ни е идеален и аз съм доволен, че не се пръскат чували с пари, като колегите от Ман Ю. Тяхното бие на отчаяние, да не изпаднат в ливърпулска дупка, така че не се заблуждавайте, че ще са кой знае какво.
Основната заплаха идва от шубите, но ние сме доста по-добри от тях.

Отчаяние ли е точната дума ? :lol: Ван Гаал просто си реди отбора по свой собствен вкус. Щеше да е прекалено за едно лято(миналото) да взима цял нов титулярен отбор, а някои от трансферите тогава бяха уговорени още преди той да дойде.. Това, че ЛвГ си взима играчи по своя вкус, които да следват "философията му" не означава, че се пазарува от отчаяние. Най-малкото холандеца не е от вчера в бизнеса, за да прави панически покупки. Смешно ти е разсъждението в случая. Трансферите на Роджърс повече бият на отчаяние.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2015 00:12

petkov написа:Няма как да имаме по-добри алтернативи от тези в момента. Ако някой е равностоен или по-добър от даден футболист едва ли ще иска да бъде резерва в отбора. Все едно Чех да бъде алтернатива на Тибо. Няма как да стане.

Ако е по-добър - няма да е резерва. Жозе нз някога да се е съобразявал с някое име и да го е държал въпреки, че има по-добър от него :) Дори Лампард, който ви беше легенда и започна в началото като титуляр и хоп... изведнъж се озова резерва и дори беше освободен след края на сезона.

Никой не говори за нещо от рода да съберете 5 играчи за 50 млн на един пост, но трябва да има поне някой, който да влезе като резерва и да промени нещо или някой, който да замени контузен/наказан в някоя среща.

Вие в края на миналата година, дори смени не правехте. Само Зуам влизаше да затваря мача...

Според мен ви е нужно от първа необходимост да вземете външен халф/крило което да може да е някаква алтернатива на Уилям и Азар, някой партньор на Матич в титулярния състав и резервен десен защитник. + ако някой напуска да му се вземе заместник :roll: Иначе ми се струва, че дори Моуриньо ще има трудности да дублира ЕПЛ с наличните играчи/ширина.
Последна промяна от Thsmith на 21 юли 2015 00:15, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 юли 2015 00:14

Не мога да разбера защо когато се каже, че Челси има отчетлива нужда от вътрешен полузащитник, някои хора тук веднага правят асоциацията, че трябва задължително да се купи световна класа играч на тази позиция(Погба), и че този играч трябва да дойде със статут на титуляр в отбора. Според мен ни трябва играч, който не блести много, но ще върши работа, каквато един Матич върши в момента. Такъв играч можеше да бъде Шнайдерлин, или пък защо не Сисоко от Нюкясъл. Може и да е някой, за който не се шуми толкова много в момента(все пак като взехме Матич едва ли някой тук очакваше той да се превърне в незаменим играч). Може би такъв играч би бил Витсел, но определно имаме нужда от подсилване там, защото през изминалия сезон се видя, че в тази зона нямаме нужната широчина в състава. Надявам се че Моу няма да се предовери на Рамирес и Микел и ще вземе мерки да се подсилим там, защото според мен това е ахилесовата пета в отбора към момента, а не толкова центъра на отбраната.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2015 00:20

Тони написа:
Thsmith написа:
В момента ми изглежда, че изобщо няма как да направите дори и една смяна освен в центъра на защитата :lol: Нито една при която да има някаква промяна в играта при положение, че не ви тръгне в даден момент.

Toтално съм несъгласен с теб.

Аз пък днеска си мислех абсолютно същото като него. Имаме една "ос" отпред

Матич-Сеск

Азар-Оскар-Уилиан

и кой е тоя, дето може да влезне на смяна и да промени играта, ако се закучи мача? Айде, да кажем че Куадрадо още не сме го отписали тотално, въпреки че до сега единствените му добри минути бяха в последния кръг. Салах очевидно е пътник, Моузес не става, на малките им е рано още. Според мен трябва да се потърси вариант за атакуващ халф или крило. Добре е да може да играе в ляво, че ако нещо стане с Азар, не знам на кой ще разчитаме там.

Витсел и Стоунс са добри опции за своите позиции, но в никакъв случай не ни решават проблемите в атака. А ако махнем Фелипе, на левия бек оставаме само с един футболист, на когото това не е титулярната позиция. Айде, Стоунс и Зума имат мачове на десния бек, далече са от добри варианти, но все пак имат идея. Но отляво ще страдаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 21 юли 2015 01:08

Успокойте топката. :) Моуриньо няма да остави отбора си без опции, особено в защита. Ще има още трансфери до края на юли. ;)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 21 юли 2015 08:52

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 21 юли 2015 11:30

Просто чуждата хиперактивност напряга нашите хора. :mrgreen:

Koлегата от МЮ да не се засяга, но и миналата година си правеха отбор по техен вкус. Просто пълнят касите на цяла Европа всяко лято вече.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 юли 2015 11:42

Филипе Луис се връща в Атлети и най-вероятно ще взимама Бабата :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 21 юли 2015 11:52

Chelsea don't need to sign lots of players... we have a great team already claims midfielder Nemanja Matic
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Челси”