Santiago Munezz написа:язе написа:Съжалявам да го кажа, ама Куадрадо е пълна скръб. Мач без значение, дава ти се шанс и ти правиш нищо. Всяко докосване до топката- пълен провал. Лофтъс Чийк също не впечатли с нищо... Азар буквално го нямаше- мъчеха некви разцъквания с Цецко ама... то треа и да се понапънеш малко.
Отново великолепен Вилиан- този ни става много основен играч в полузащита!
Честно казано не съм доволен. Тия бяха толкова смешни като игра... трябваше да ги бием.
Какъв шанс му се даде,та той игра само 10 минути,а в този мач трябваше да играе поне полувреме...с по 10 минути на мач няма как да покаже каквато и да е.Можеше и Аке да видим и малко повече игрово време за Лофтуса(представи се в пъти по-добре от Микел)...абе както и да е.Иначе очаквах подобен заспал мач при положение,че и Пулчетатa след вчерашната победа на Манчо вече се бяха предали да се борят за 4-ката.
Ама той не докосна топката добре, нито един път! Не може да я спре, не може да си я поведе... игра 1 на 1 веднага му я отнемат, с тяло не може да я пази щото е хилав... изобщо не виждам какво точно може тоя пич.
Относно Лофтъсчо- и на мен ми се ще играчи от школата да пробиват в първия отбор, ама нека да гледаме реално. В защита горе долу се оправяше, но в атакуващ план... леле майко. Оби Микел, в който няма и никога не е имало нищо атакуващо, се справи доста по- добре. Изобщо Оби направи добър мач, ако изключим смехорията при гола и да кажеш, че Лофтъс е бил с класи над него просто е невярно. Сори ама Рубен освен с размери, не впечатли с абсолютно нищо.

п.п. Иванович вече наистина не става за бека. Преди ги натискаше към тъча и не им позволяваше да минат. Сега вече всички го знаят колко е бавен и просто го надбягват, без да му позволят да ги доближи. Да си цъка централен и Азпи, и Луис са ни бековете на този етап.