ВЛ: Челси - Ливърпул / 10.05.2015г. / 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ВЛ: Челси - Ливърпул / 10.05.2015г. / 18:00ч.

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2015 20:44

Sardukar написа:Бесен съм на Иванович. Как може да допусне такова нарушение. Направо :evil: :evil:

Иванович го разминават като пътен знак от сумати време насам. Силно се надявам другия сезон да сложат Азпиликуета отдясно, а Луиз да остане и да играе в ляво. Бранко за тази позиция вече не става. Срещу английски дърводелци може, но в Европа срещу по-стабилен отбор ще го направят да изглежда като Боатенг и Давид Луиз.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 май 2015 20:47

Santiago Munezz написа:
язе написа:Съжалявам да го кажа, ама Куадрадо е пълна скръб. Мач без значение, дава ти се шанс и ти правиш нищо. Всяко докосване до топката- пълен провал. Лофтъс Чийк също не впечатли с нищо... Азар буквално го нямаше- мъчеха некви разцъквания с Цецко ама... то треа и да се понапънеш малко.
Отново великолепен Вилиан- този ни става много основен играч в полузащита!
Честно казано не съм доволен. Тия бяха толкова смешни като игра... трябваше да ги бием.

Какъв шанс му се даде,та той игра само 10 минути,а в този мач трябваше да играе поне полувреме...с по 10 минути на мач няма как да покаже каквато и да е.Можеше и Аке да видим и малко повече игрово време за Лофтуса(представи се в пъти по-добре от Микел)...абе както и да е.Иначе очаквах подобен заспал мач при положение,че и Пулчетатa след вчерашната победа на Манчо вече се бяха предали да се борят за 4-ката.

Ама той не докосна топката добре, нито един път! Не може да я спре, не може да си я поведе... игра 1 на 1 веднага му я отнемат, с тяло не може да я пази щото е хилав... изобщо не виждам какво точно може тоя пич.
Относно Лофтъсчо- и на мен ми се ще играчи от школата да пробиват в първия отбор, ама нека да гледаме реално. В защита горе долу се оправяше, но в атакуващ план... леле майко. Оби Микел, в който няма и никога не е имало нищо атакуващо, се справи доста по- добре. Изобщо Оби направи добър мач, ако изключим смехорията при гола и да кажеш, че Лофтъс е бил с класи над него просто е невярно. Сори ама Рубен освен с размери, не впечатли с абсолютно нищо. :)

п.п. Иванович вече наистина не става за бека. Преди ги натискаше към тъча и не им позволяваше да минат. Сега вече всички го знаят колко е бавен и просто го надбягват, без да му позволят да ги доближи. Да си цъка централен и Азпи, и Луис са ни бековете на този етап.
Последна промяна от язе на 10 май 2015 20:53, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 10 май 2015 20:48

Като бяха поредицата от мачове с Юнайтед, Арсенал, КПР, Лестър и Палас не го разминаваха, ама ся стана най-големия некадърник. Брането има още поне 2-3 години голям футбол в Челси, ако не и повече. Точно пък в Европа Иванович показва най-силната си игра.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2015 20:53

Синичко написа:Като бяха поредицата от мачове с Юнайтед, Арсенал, КПР, Лестър и Палас не го разминаваха, ама ся стана най-големия некадърник. Брането има още поне 2-3 години голям футбол в Челси, ако не и повече. Точно пък в Европа Иванович показва най-силната си игра.

Точно в мача с Юнайтед пак го правеха крив по фланга. Пак направи подобен тъп фал, защото го минаха като малка гара и висеше с картон. Нека бъдем реалисти сега,защото ще дойде момент, в който някой ще ти отвори очите по болезненият начин.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 май 2015 20:56

Синичко написа:Като бяха поредицата от мачове с Юнайтед, Арсенал, КПР, Лестър и Палас не го разминаваха, ама ся стана най-големия некадърник. Брането има още поне 2-3 години голям футбол в Челси, ако не и повече. Точно пък в Европа Иванович показва най-силната си игра.

И там го разминаваха, и в ШЛ го разминаваха... Бранко е страхотен пич, но вече не става за бека. За централен вярвам ще е перфектен. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 май 2015 20:57

Всеки има право на мнение. Някой искат да се печелят купи, други искат да се играе по определен начин, аз искам да са мотивирани във всяка среща. За това и не харесвах Карлето. Втората година като изгубихме от Юнайтед последните 2 мача сРахме ужасно. Никога няма да забравя мача с Евертън.
Харесвам много Иванович, но много е почнал да губи концентрация + постоянно губи скорост.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 май 2015 20:59

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 10 май 2015 21:09

Ами не мисля, че човек като Моу ще го търпи всеки мач, ако наистина играе толкова зле, колкото описвате. А е факт, че реди мач до мач и е несменяем. Днес не ми хареса, но то днес малцина ми харесаха (Рубен, Тери и Вилиян). На мен лично ми харесва много, има слаби моменти, но като цяло се представя доста стабилно във фаза защита. За фаза атака дори няма да говоря. Не говоря за головете му, а за включванията по десния фланг, изцяло се подобри по този показател. Като пример веднага казвам асистенцията към Дрогба в мача с Лестър. Ама ваше право е да не си го харесвате де. За мен той е един от любимите ми играчи в Челси, които съм гледал въобще.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 10 май 2015 21:16

Поздравления за всички истински фенове на Челси, като тези които ръкопляскаха при смяната на нашия капитан днес, за спечелената титла!

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 10 май 2015 21:17

[offtopic]
Stahlgewitter написа:Изображение
[/offtopic]
[offtopic]Само уважение за Стиви Джи, огромен футболист! Съжалявам само че не го видях с фланелката на Челси![/offtopic]
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Върни се в “Челси”