ВЛ| Уест Хям - Челси | 04.03.2015 | 21:45| КР 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Re: ВЛ| Уест Хям - Челси | 04.03.2015 | 21:45

Мнениеот blue_dominator » 05 мар 2015 00:37

Стратегически мач и скъпоценни три точки! На този етап от сезона ме интересува единствено и само да си взимаме мачовете. Как, защо и по какъв начин е без значение. Играта я видяхме есента в голяма степен, сега най-важното са точките. Играехме на един от стадионите където "играта" много често отстъпва място на характера и биткаджийството, това което не ни достигна миналата година, точно на такива стадиони и срещу подобни отбори.

П.П. Някой ако чете мненията само на мрънкалниците тук ще остане с впечатление че се борим за оцеляване едва ли не.
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 мар 2015 00:41

Истината е, че пропуснахме много положения. Чисти. Коста - 2, Рамирес - 2, Азар 1, Вилиан - 1... И това са само 100%-ите, без да броим разните центрирания, разбърквания и така нататък. Трябваше да бъдат по-концентрирани в завършващата фаза нашите и никой нямаше на говори нито за късмет, нито за съдия, а за много силния Челси ;) За мен заслужена победа, специални поздравляния за Тибо :)
CHELSEA

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 05 мар 2015 00:44

glarus_ds написа:Истината е, че пропуснахме много положения. Чисти. Коста - 2, Рамирес - 2, Азар 1, Вилиан - 1... И това са само 100%-ите, без да броим разните центрирания, разбърквания и така нататък. Трябваше да бъдат по-концентрирани в завършващата фаза нашите и никой нямаше на говори нито за късмет, нито за съдия, а за много силния Челси ;) За мен заслужена победа, специални поздравляния за Тибо :)

1+

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 мар 2015 10:37

glarus_ds написа:Истината е, че пропуснахме много положения. Чисти. Коста - 2, Рамирес - 2, Азар 1, Вилиан - 1... И това са само 100%-ите, без да броим разните центрирания, разбърквания и така нататък. Трябваше да бъдат по-концентрирани в завършващата фаза нашите и никой нямаше на говори нито за късмет, нито за съдия, а за много силния Челси ;) За мен заслужена победа, специални поздравляния за Тибо :)

Стара слабост ни е това, да не можем да затваряме мачовете. Затова и често страдаме. Вчера ни се размина, следващия път може и да не се.

Личи си колко страдаме от липсата на Матич и че нямаме алтернатива за поста му. Да, Зума се справи добре с Тотнъм и до към 60-тата минута вчера, но не му е там мястото и това е видно. Не ми се иска да го превръщаме в Давид Луиз, въртене на 2 позиции и на нито едната да не е титуляр, та да го изгубим накрая. Да, за cover в такива ситуации става, но или Оби Уан трябва да е здрав, или да се вземе човек за този пост.
Мисля, че и доверието на Жозе в Реми е сведено до минимума и ще последва съдбата на Ба, ако не това лято, то следващото.

Погледнато от добрата страна-да, формата на отбора е далече от началото на сезона, но това все пак са същите играчи, които изглеждаха непоклатими през септември. Има умора, определено, така че печеленето на мачове в момента, с минимални усилия е много важно и засега се справяме. Ясно е, че не можем 9 месеца да играем така, както в началото на сезона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 мар 2015 10:47

Много странен мач ...

Аха-аха да загубим точки, а реално, трябваше да сме го спечелили убедително с 2-3 гола разлика.
Наистина, този път за разлика от няколко предходни двубоя, имахме доволно положения и ситуации, да си улесним задачата преди края.

Както писах и след мача с "Шпорите", сезона е на такъв етап, така че, "Победителите не се съдят".
Изключително важни 3 точки.
Още 2-3 кръга ако задържим тая преднина, Сити ще рухнат в края. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”