ВЛ: Нюкасъл - Челси / 06.12.2014г. / 14:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: ВЛ: Нюкасъл - Челси / 06.12.2014г. / 14:45ч.

Мнениеот Rofles » 06 дек 2014 23:44

terry_lampard написа:
Rofles написа:
terry_lampard написа:ЖАЛКИ СМЕ.

Хаха, ей какви сте фенове просто ми е смешно. Не, не сте жалки, просто има и такива мачове, Нюкасъл винаги са ви спъвали. Челси в момента са най-добрия отбор в лигата, в това спор няма, но не може да печелите всички мачове, примирете се. Отбора ви е много силен, ти си жалък в случая. Подкрепяйте отбора си, една загуба и хукнахте да правите трагедии..

Ти животец нямаш ли си пиле ? По цял ден киснеш в тия форуми и едно смислено нещо не си написал !

Като не си го разтълкувал по начина който трябва въобще не се хаби с мене и твоите жалки фермани!

ПП И не сме Юнайтеда да се примиряваме с хиксове от разни отборчета тип Стоук, Соунзи, sorry приятелче, но това е реалността :!:

Не приятелче, дошъл съм да коментирам ! :) Вие не сте Юнайтед, но когато Юнайтед правят хиксове с разни "отборчета" като Стоук и Суонзи, аз не наричам футболистите на любимия ми клуб жалки, а заставам зад тях и ги подкрепям, виждаш ли разликата между мен и теб ? Искам да коментирам мачове не само с фенове на Юнайтед, но и с такива на другите отбори, мисля, че е законно, че иначе не е интересно. Както и да е, подкрепяй си отбора ! Когато биете си доволен и възхваляваш играчите, а падате за първи път този сезон и вече ги хулиш, редно ли е ? :)
Лека вечер !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 07 дек 2014 00:15

Rofles написа:
terry_lampard написа:
Rofles написа:
terry_lampard написа:ЖАЛКИ СМЕ.

Хаха, ей какви сте фенове просто ми е смешно. Не, не сте жалки, просто има и такива мачове, Нюкасъл винаги са ви спъвали. Челси в момента са най-добрия отбор в лигата, в това спор няма, но не може да печелите всички мачове, примирете се. Отбора ви е много силен, ти си жалък в случая. Подкрепяйте отбора си, една загуба и хукнахте да правите трагедии..

Ти животец нямаш ли си пиле ? По цял ден киснеш в тия форуми и едно смислено нещо не си написал !

Като не си го разтълкувал по начина който трябва въобще не се хаби с мене и твоите жалки фермани!

ПП И не сме Юнайтеда да се примиряваме с хиксове от разни отборчета тип Стоук, Соунзи, sorry приятелче, но това е реалността :!:

Не приятелче, дошъл съм да коментирам ! :) Вие не сте Юнайтед, но когато Юнайтед правят хиксове с разни "отборчета" като Стоук и Суонзи, аз не наричам футболистите на любимия ми клуб жалки, а заставам зад тях и ги подкрепям, виждаш ли разликата между мен и теб ? Искам да коментирам мачове не само с фенове на Юнайтед, но и с такива на другите отбори, мисля, че е законно, че иначе не е интересно. Както и да е, подкрепяй си отбора ! Когато биете си доволен и възхваляваш играчите, а падате за първи път този сезон и вече ги хулиш, редно ли е ? :)
Лека вечер !

Ти труда направи ли си да погледнеш 1-2 страници след това ?

Разтълкува го грешно което не е мой проблем!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 дек 2014 16:15

Честита Ви първа загуба :)
Липсата на ротации(на фона на тежкия график),липсата на Неманя Матич,традицията да играете трудно срещу Нюкасъл(независимо от формата)...логично доведоха и до тази първа загуба.
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо втрещи доста хора в Англия с изказването си след загубата от Нюкасъл (1:2), че причината за нея са недружелюбните деца, подаващи топките на „Сейнт Джеймсис Парк“.

Жозе Моуриньо бавно,но сигурно навлиза в едно вече познато русло(от сезон 2013-2014),което на практика му изяде и главата в борбата за титлата.
Липса на ротации + Коментари от рода на:"Футбол от 19-ти век"...в крайна сметка не водят до нищо хубаво,а и да не забравяме,че тепърва предстоят Коледно-Новогодишните мачове,в които трябва да си винаги нащрек и да се възползваш максимално от възможностите.

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 07 дек 2014 17:33

smoothc написа:Липсата на ротации(на фона на тежкия график),липсата на Неманя Матич,традицията да играете трудно срещу Нюкасъл(независимо от формата)...логично доведоха и до тази първа загуба.

Тук съм съгласен.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 дек 2014 18:27

smoothc написа:Честита Ви първа загуба :)
Липсата на ротации(на фона на тежкия график),липсата на Неманя Матич,традицията да играете трудно срещу Нюкасъл(независимо от формата)...логично доведоха и до тази първа загуба.
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо втрещи доста хора в Англия с изказването си след загубата от Нюкасъл (1:2), че причината за нея са недружелюбните деца, подаващи топките на „Сейнт Джеймсис Парк“.

Жозе Моуриньо бавно,но сигурно навлиза в едно вече познато русло(от сезон 2013-2014),което на практика му изяде и главата в борбата за титлата.
Липса на ротации + Коментари от рода на:"Футбол от 19-ти век"...в крайна сметка не водят до нищо хубаво,а и да не забравяме,че тепърва предстоят Коледно-Новогодишните мачове,в които трябва да си винаги нащрек и да се възползваш максимално от възможностите.

Хах... трудно ми е да повярвам, но съм съгласен изцяло с мнението на Смуут! Челси премина от едната крайност в другата -- от прекомерните и несъобразени с формата на играчите ротации на Рафа Бенитес до липсата на каквито и да било (което е БЕЗУМНО в първенство като Висшата лига) от страна на Моуриньо :lol: Силна страна на португалеца е да извлича максимума от титулярите си, но какво правим, ако те свършат въздуха 6 месецa преди края на сезона :?: Нагледал съм се на треньорските методи на португалеца достатъчно през годините и макар в повечето случаи да му носят успех, категорично не съм привърженик на неговия стил на работа, който за мен е крайно РИСКОВ и рано или късно се обръща срещу него..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 дек 2014 11:40

Аз пък не мисля, че точно липсата на ротации в състава са причина за тази загуба. Видя се че 96 минути отбора натискаше постоянно съперника си и не показа признаци на умора, както това стана в мача срещу Съндърланд. Тук по скоро говорим за липса на късмет + индиявидуални грешки на Кейхил и Иванович. Отделно този съперник явно е доста неудобен за Челси след като последните 3 гостувания там завършват по един и същи начин. Ако бяхме вкарали поне едно от добрите си положения сега нямаше да се дискутира нищо подобно тук.

За мен по-сериозният проблем като че ли е спада във формата на Оскар и липсата на негов заместник. Последните мачове навън, когато играем срещу затворени отзад отбори, се очаква именно Оскар да измисли нещо креативно, което да пробие защитата на противника, но аз поне не виждам нищо такова от него. Чака се само на Фабрегас да даде извеждащи подавания, но си мисля че Оскар трябва да прави същото- все пак играе на такава позиция, че той трябва да генерира подобни отигравания.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 08 дек 2014 12:40

UltraBlue написа:Аз пък не мисля, че точно липсата на ротации в състава са причина за тази загуба. Видя се че 96 минути отбора натискаше постоянно съперника си и не показа признаци на умора, както това стана в мача срещу Съндърланд. Тук по скоро говорим за липса на късмет + индиявидуални грешки на Кейхил и Иванович. Отделно този съперник явно е доста неудобен за Челси след като последните 3 гостувания там завършват по един и същи начин. Ако бяхме вкарали поне едно от добрите си положения сега нямаше да се дискутира нищо подобно тук.

+1
Отборът беше уморен срещу Съндърланд и си личеше. Аз не видях нито един признак на умора срещу Нюкасъл.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”