Марибор - Челси 05.11.2014 - 21.45ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Марибор - Челси 05.11.2014 - 21.45ч

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 ное 2014 02:14

Като говорим за пропуските на Челси си струва да се спомене, че при 1:0 просто чудо отърва отбора от втори гол.
Този.. май Захович беше.. ако беше вкарал мача ставаше убийствен, Марибор щяха ако се налага 2 автобуса да паркират и ходи им връщай 2 гола. Като домакини са много борбени типове. Искрено се надявам в последното си домакинство мача да е решаващ за нещо, току виж някой изгори от Европа въобще :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 ное 2014 03:36

Не съм гледал мача, но доколкото съм следил изявите на Марибор, всеки който ги подцени, особено като гост в Словения, ще си изпати. Абе на едно ниво са с Лудогорец, а и еднакви точки. Успех им пожелавам в следващите мачове и току виж изхвърлили някой от останалите отбори 8-)

Важния ни мач е през седмицата, груповата фаза на ШЛ ме интересува, дотолкова че да си излезем от групите, най-важна е титлата, всичко останало е бонус :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 08 ное 2014 13:03

Много се вживявате, наистина. Непобедени през целия сезон, първи и продължаващи във всички надпреавари, не ви отива да правите трагедии. Мачът си беше на практика спечелен, просто тази пропусната дузпа не влизаше в сметките. Нищо фатално не е станало, отиваме пределно мотивирани в Германия, взимаме си мача и първото място е гарантирано.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Челси”