Битката за Лондон : Арсенал срещу Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Челси би и Арсенал
Челси би и Арсенал според вас дали ще станаш шампиони играят перфектно и според мен ще станат
Ето я и цялата статия.

-
- Контакти:
Re: Битката за Лондон : Арсенал срещу Челси
Поздравявам привържениците на Челси с победата. За мен като привърженик на Арсенал остава разочарованието след днешния мач.Мисля , че резултата не отразява реално представянето на терена.Арсенал опита всичко , но не успя да отбележи гол. Едуардо не може да замести Ван Перси , колкото и да ми е неприятно да го призная. Като че ли след контузията , която го извади за година от футбола Едуардо не е същия играч.
Мисля , че Арсенал все още има своите шансове в първенството. Все пак до края има още много мачове и нищо не е загубено.
Мисля , че Арсенал все още има своите шансове в първенството. Все пак до края има още много мачове и нищо не е загубено.
Къде са сега феновете на Арсенал да ми обясняват ,какво нямали Челси....И как щели да ги бият с 3-4:0. :D:D:D:D
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
В момента Челси е най-силният отбор в света.Ако запазят формата си целия сезон и в по важните моменти ще вземем титлата и ШЛ.А за Дрогба каквото и да се каже ще е малко,в момента най-добрият нападател в света.
Даа Челси показа отново показа разумна игра и майсторски отигравания в атака. За Шампионската лига може да им се опре само Барса, а В Англия ... май никой.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА !