Мисля си, че през този сезон титулярната единайсеторка ще е непрекъснато една и съща и ще се доближава максимално до тази от мача с Бърнли, с изключение на ситуациите, в които Филипе ще влиза в игра. Очевидно това е най-доброто, с което разполагаме и ще залагаме непрекъснато на него. Все пак Моу не прави много ротации. И си мисля, че би било добре Филипе да играе в домакинските мачове, а Азпи - в гостуванията. Първият е по-добър в атака, защото Азпи в офанзивен план лично мен не ме е впечатил. В защита е бог, ама напред малко му куца. Между другото, Иванович много се подобри в този аспект (справка - паса към Сеск при гола на Шурле).
И както отбелязах преди срещата с Бърнли, Коста почна с гол в дебюта си в приятелски мач, с гол в дебюта си на Моста в приятелски мач, с гол в дебюта си във ВЛ, време е и за дебютен гол на Моста в официален мач.
ПП. Не виждам защо обръщате внимание всички на този "фалкао". Съдейки по ника му и по аватара му, може би просто е разочарован, че единият не е в Челси, а другия го продадохме.