Челси обяви официално трансфера на Диего Коща

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Челси обяви официално трансфера на Диего Коща

Мнениеот JackPackage » 02 юли 2014 10:37

IvailoRz написа:Нам нищо против Челси ама тоя го виждам като Торес ... Колко гола е вкарал в Испания без тея от дузпи ?

Повече от КР и Меси без техните дузпи :lol:

от 35 гола в 43 мача има 4 от дузпи....отделно има и 4 изпуснати дузпи, ама ти като си бот и не си му гледал 2 мача в Атлетико откъде да знаеш :lol:

Най-мразения сработи ли се с отбора и с Моу ще мачка яко....да му мисля Смолинг, Фил Джоунс, Демикелис, Косчелни и компания :lol: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bgtopdon
Контакти:

Мнениеот bgtopdon » 02 юли 2014 11:54

JackPackage написа:
IvailoRz написа:Нам нищо против Челси ама тоя го виждам като Торес ... Колко гола е вкарал в Испания без тея от дузпи ?

Повече от КР и Меси без техните дузпи :lol:

от 35 гола в 43 мача има 4 от дузпи....отделно има и 4 изпуснати дузпи, ама ти като си бот и не си му гледал 2 мача в Атлетико откъде да знаеш :lol:

Най-мразения сработи ли се с отбора и с Моу ще мачка яко....да му мисля Смолинг, Фил Джоунс, Демикелис, Косчелни и компания :lol: :twisted:

Така като изброи това каре футболистчета звучи страшно. :lol: Ми те Челси май да спрат с трансферите, че вече... :o а и сигурно зимата пак ще трябва да продадат някой я халф, я нападател, я Чех за да спасят някоя от розовите ни приятелки. Това ще е тежка задача! :|

pomiqr162

Мнениеот pomiqr162 » 02 юли 2014 13:50

Чудесен трансфер. Коща №2 Торес.

pomiqr162

Мнениеот pomiqr162 » 02 юли 2014 14:19

Има ли залози колко мача ще пропусне Коща заради картони?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 юли 2014 18:45

Скептично съм настроен.Според мен това ще е Торес номер 2.Дано да ме опровергае.Много ме е яд,че испуснахме КДБ.Това момче носи Белгия на гърба до този момент.Много е добър.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 06 юли 2014 22:47

Sardukar написа:Диего Коста ще говори на терена ;)
Много ми напомня на Диди и имат много, много сходно развитие на кариерите. Вярвам в него на 200% и съм много щастлив, че ще е част от ЧЕЛСИ.
Челси отново инвестира много средства и е време да бъде шампион на Англия.

ПП винаги ми е било чудно, как в България повечето разбирачи от 2 мача и вече са разкрили един играч. Който е гледал 5 поредни мача на Атлетико през сезон 2012/2013 или 2013/2014 с участието на Коста знае, че качествата му са безспорни!

+1

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2014 11:36

sslevski написа:Скептично съм настроен.Според мен това ще е Торес номер 2.Дано да ме опровергае.Много ме е яд,че испуснахме КДБ.Това момче носи Белгия на гърба до този момент.Много е добър.

Това съм го споменал 100-тина пъти в разговори с фенове на Челси - най-голямата тъпотия на Моу - да продадеш Де Брюин и да купиш Вилиан :o Още като го направи се смях много :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 07 юли 2014 14:03

boabbb написа:
sslevski написа:Скептично съм настроен.Според мен това ще е Торес номер 2.Дано да ме опровергае.Много ме е яд,че испуснахме КДБ.Това момче носи Белгия на гърба до този момент.Много е добър.

Това съм го споменал 100-тина пъти в разговори с фенове на Челси - най-голямата тъпотия на Моу - да продадеш Де Брюин и да купиш Вилиан :o Още като го направи се смях много :lol:

То къде къде по-умно е да продадеш Ван Перси и да купиш Жиру :lol:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2014 14:12

Синичко написа:
boabbb написа:

Това е друго, като иска да си ходи - к'во да му правиш :? Жиру си е много свестен играч, аз съм доволен от него 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 07 юли 2014 14:14

boabbb написа:
Синичко написа:
boabbb написа:

Това е друго, като иска да си ходи - к'во да му правиш :? Жиру си е много свестен играч, аз съм доволен от него 8-)

Същото. Де Брюин искаше да си ходи, щото не играе. Вилиян е много свестен играч, аз съм много доволен от него. ;)
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Челси”