Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Тони написа:Най-тъпото нещо, което съм чел от няколко седмици насам.
dani875, ти си голяма работа!
terry_lampard написа:Не му се смейте, явно е свикнал да бъде мачкан от аудиторията![]()
ПП Вените ми изпъкнаха по главата.... опитвам се да се въздържа от всякакъв коментар, но вътре в себе си съм АДСКИ гневен! Тоя Рамирес дано го продадът бе мама му стара! Никога през живота си не съм нападал играч на Челси! Харесвал съм и вярвал в всеки един до последно, но тоя капут преля чашата! Къде е онзи Рамирес от 2012г? Някои още летят в облаците и не осъзнават каква е реалноста, май... Шварцер, няма какво да го коментирам. Като цяло преди месеци като казах, че титлата се печели срещу слабите отбори, едно газе тук ми се изсмя ама ми е чудно какво мисли в момента...гледаме към ШЛ и лично аз жадувам повече за нея от колкото за ВЛ.
daniel875 написа:Тони написа:Най-тъпото нещо, което съм чел от няколко седмици насам.
dani875, ти си голяма работа!
Момче младо, мисли за шепота на Моуриньо в ухото на Пойет. Там е истината за този мач. Моуриньо е толкова явен![]()
Нищо, важното е "Ливърпул" да спечели титлата. Догодина не се знае дали това ще се случи, но най - големият отбор в Англия заслужава трофея заради подигравките през последните десетилетия.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта