Angel CFC написа:KOPScousers написа:Боже, до къде стигна тоя Торес. От любимец на феновете, до най-големия обект на ебавки и критики.

http://www.sportal.bg/news.php?news=480197 ето заради това стигна до там!
Не знам как е бил при вас, но в Челси е най-страхливият футболист...винаги бяга от единоборствата, изпитва страх и паника да получи топката, крие се от съотборниците си, когато е с топка в крака е гръмнат заек, абсолютно не знае какво се случва, кой къде се намира и как да я отиграе, докосването му е ужасно, няма артикулация на тялото, постоянно пада ако го побутнат...виж, че почти никой не му подава, защото знаят, че ще е сбърка топката.... играчите просто му нямат доверие! Най-големия му плюс е да надбяга някой зад защитата, ако го изведат, да увлече някой защитник със себе си или да скочи за висока топка, за да я отклони за някой друг! А тези изброените са крайно недостатъчни, за да си водещ нападател на отбор с високи цели! Та един дядо като Ето о дойде на 35 г. и за 2-3 месеца го извади от състава! кво да говорим повече!
Много съм го подкрепял, но той изобщо не става за Челси! По-добре да си ходи, добре ще е за отбора, съотборниците му и за самия него!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IiOO6lRneFA[/youtube]
Разбира се, от клиповете почти никога не можеш да разбереш истинските качества на един играч, защото там са показани само най-добрите моменти от кариерата му. Обаче всеки знае, че докато беше в Ливърпул, Торес беше боготворен от всички фенове на отбора, включително и от мен и това няма как да е без причина. Беше убийствен в играта един на един, уникална скорост, повратливост, страхотен завършек, винаги търсеше топката, гонеше до последно, имаше огромен хъс за игра, докато в Челси, пък и като цяло от СП 2010 насам това нещо липсва в играта му. За мен между 2007 и 2010 беше най-добрия централен нападател в света. Не случайно все още го имам за един от любимците ми. В крайна сметка контузиите не прощават, той в Ливърпул изкара 1/3 от времето си в лазарета, което може би също повлия за сегашното му състояние, да го е страх от единоборствата. Нещо, което пак казвам, в годините му в Ливърпул изобщо не се забелязваше. Както казваш, че не става за Челси, според мен Торес вече не става за големия футбол като цяло и наистина му е време да премине в някой по-непретенциозен отбор, защото е ясно, че Челси се бори на всички фронтове, а с тази игра той само може да си навлече още критики и унижения, главно заради напрежението, което се изсипва върху него. Ето'о беше страхотен голмайстор, но ако беше отишъл в Ливърпул през 2009 вместо в Интер, нямаше да измести Торес от титулярното му място, при никакви обстоятелства. Самият факт, че макар и на 33 години успя да го направи за няколко месеца в Челси, е показателен.