FA Cup: Манчестър Сити- Челси| 15.02.14| 19:15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: FA Cup: Манчестър Сити- Челси| 15.02.14| 19:15

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2014 11:53

Ивайло Лудогорец написа:Да , но Сити имат шанс за 4 трофея , а Челси за 2

Това по-никакъв начин не пречи в края на Май месец Челси да е приключил сезона с повече трофеи от Сити. ;)

Мисля, че Моуриньо много по-правилно разпределя силите на отбора си, от колкото Пелегрини.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 16 фев 2014 11:59

Не е въпроса за колко турнира се борят,а колко ще спечелят.И друго - стига с тия тролове бе.Кажат нещо по телевизията и после го дъвкате 2 месеца,като си мислите,че сте интересни.Е не сте.Относно дали Челси,дали Сити,дали Ливърпул е пилците нали знаете,бройте ги на есен.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 фев 2014 12:10

CSKA69 написа:Я колко ведри и спокойни са феновете на Челси след откровено трагичното представяне на отбора им вчера... Чак се надъхват да печелят ШЛ и Премиършип?! :roll: Явно неслучайно повечето от тях са и фенове на българския отбор Левски - спомням си само как един от форумните тролове обясняваше след загубата от Иртиш, как това било план на Левски да не участва в евротурнирите и да гази наред в първенството за 100-годишнината :lol:
Затова ще изкажа противоположното мнение, че има и друга гледна точка за ставащото - а именно, както други тролове обичат да се изразяват, Моуриньо ви води смело към Нулебъл :mrgreen: От 5 възможни трофея вече 3 са ЗАГУБЕНИ - Суперкупата на Европа, Купата на Лигата и Купата на Англия ! Интересно ми е дали Абрамович ще остане доволен, ако в края на сезона Челси остане без трофей ;)

Моу неколкократно заяви, че целта този сезон ще е да се изгради отбор, който догодина да се бори за всички трофеи. Предполагам това е била и договорката с Абрамович, преди да подпишат договор. Моу също така каза, че сам не би останал, ако Челси запише поредни 0-ви сезони. Според мен на този етап той изпълнява плановете си. Истинското лице на този отбор ще се види другият сезон... всичко, което отбора постигне в този ще си е бонус. Според мен основната цел ще е шампионата, но дори и да не бъде спечелен, няма да се правят трагедии.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 фев 2014 12:12

Набиха си ни и заслужено продължават... Много уморени и неефективни бяха нашите във всички линии... Гледаме напред и задължителни 3т с Евертън!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 16 фев 2014 15:18

THE G.A.M.E написа:
Ивайло Лудогорец написа:Да , но Сити имат шанс за 4 трофея , а Челси за 2

Това по-никакъв начин не пречи в края на Май месец Челси да е приключил сезона с повече трофеи от Сити. ;)

Мисля, че Моуриньо много по-правилно разпределя силите на отбора си, от колкото Пелегрини.

Прав си :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 фев 2014 17:29

Е, то това си беше от най-сигурните единици за уикенда, а щом видях, че в рамките на 7 дена за 3 ти път Вилиан, Ето о и Рамирес почват, ми стана ясно, че няма как да вкарате гол....не знам Специалния как може за 1 седмица 3 пъти поред да ги пуска, те едвам се движиха....хвана ме яд, че сложих само 30 лв вчера :mrgreen:

а и винаги 2 силни отбора като играят за първенство и за купа 1 след друг си разменят по 1 победа, сега Арсенал по същата логика ще бие Ливърпул ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Челси”