Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
falcao написа:
Спри до тук,приятел.Достатъчно се изложи за днес.Не е нужно да показваш на всички колко си глупав.
sslevski написа:falcao написа:
Спри до тук,приятел.Достатъчно се изложи за днес.Не е нужно да показваш на всички колко си глупав.
И как прецени колко съм глупав ми е интересно.Как може да даваш класификация на човек,който дори не познаваш.Ти или си на 12 или се държиш като такъв.А дали е достатъчно решавам азОставам те да дерзаеш и да мислиш каква поредна глупост да напишеш.
Айде ти си.................
falcao написа:sslevski написа:falcao написа:
И как прецени колко съм глупав ми е интересно.Как може да даваш класификация на човек,който дори не познаваш.Ти или си на 12 или се държиш като такъв.А дали е достатъчно решавам азОставам те да дерзаеш и да мислиш каква поредна глупост да напишеш.
Покажи ми нещо в този форум,което съм написал и е глупост.Ти започна с обидите,но сега осъзнах,че беше безмислено да отговарям на глупак като теб.Аиде със здраве.
sslevski написа:falcao написа:sslevski написа:falcao написа:
Покажи ми нещо в този форум,което съм написал и е глупост.Ти започна с обидите,но сега осъзнах,че беше безмислено да отговарям на глупак като теб.Аиде със здраве.
Браво ти си по-умния.С това мисля да приключа.Относно кой е започнал пръв виж си изказването за мен и ако имаш да добавиш нещо се върни ако не наистина лека ти вечер.
sslevski написа:Не мисля да задълбавам нещата но не може да кажеш дали коментара ми е правилен или не,тепърва трябва да покаже дали ще пасне на ВЛ.Може и моя коментар да е краен и да докаже,че греша,но това е в бъдещето.Не си ти човека да казваш моя коментар дали е смешен или не.Защото вече го гледахме в Челси и определено не ми хареса.Как е играл в Бенфика няма значение,защото и Торес игра хубаво в Ливърпул,но сега - уви.Така,че единствения,който може да ме обори е самия той и времето в което е в Челси.Така,че си помисли кой дава крайните коментари.
falcao написа:sslevski написа:Не мисля да задълбавам нещата но не може да кажеш дали коментара ми е правилен или не,тепърва трябва да покаже дали ще пасне на ВЛ.Може и моя коментар да е краен и да докаже,че греша,но това е в бъдещето.Не си ти човека да казваш моя коментар дали е смешен или не.Защото вече го гледахме в Челси и определено не ми хареса.Как е играл в Бенфика няма значение,защото и Торес игра хубаво в Ливърпул,но сега - уви.Така,че единствения,който може да ме обори е самия той и времето в което е в Челси.Така,че си помисли кой дава крайните коментари.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта