ФА КЪП: Челси - Стоук Сити, Неделя 26.01.2014 г. 17.30 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Re: ФА КЪП: Челси - Стоук Сити, Неделя 26.01.2014 г. 17.30 ч.

Мнениеот sweetchinmusic » 26 яну 2014 20:16

Драма ниво: Форум Гонг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 26 яну 2014 20:16

Честита победа :)
Пак ще се повторя, Матич е страхотен. Отне много топки, печелеше въздушни двубои, беше безгрешен, като изключим два-три сбъркани паса, които по-скоро бяха от липса на сработеност.
На ред са Сити. Трябва да им отмъстим за полуфинала миналия сезон.

Офтопик:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 яну 2014 20:24

falcao написа:
Спри до тук,приятел.Достатъчно се изложи за днес.Не е нужно да показваш на всички колко си глупав.

И как прецени колко съм глупав ми е интересно.Как може да даваш класификация на човек,който дори не познаваш.Ти или си на 12 или се държиш като такъв.А дали е достатъчно решавам аз ;) Оставам те да дерзаеш и да мислиш каква поредна глупост да напишеш.
Айде ти си.................

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 яну 2014 20:34

sslevski написа:
falcao написа:
Спри до тук,приятел.Достатъчно се изложи за днес.Не е нужно да показваш на всички колко си глупав.

И как прецени колко съм глупав ми е интересно.Как може да даваш класификация на човек,който дори не познаваш.Ти или си на 12 или се държиш като такъв.А дали е достатъчно решавам аз ;) Оставам те да дерзаеш и да мислиш каква поредна глупост да напишеш.

Покажи ми нещо в този форум,което съм написал и е глупост.Ти започна с обидите,но сега осъзнах,че беше безмислено да отговарям на глупак като теб.Аиде със здраве.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 яну 2014 20:38

falcao написа:
sslevski написа:
falcao написа:

Покажи ми нещо в този форум,което съм написал и е глупост.Ти започна с обидите,но сега осъзнах,че беше безмислено да отговарям на глупак като теб.Аиде със здраве.

Браво ти си по-умния.С това мисля да приключа.Относно кой е започнал пръв виж си изказването за мен и ако имаш да добавиш нещо се върни ако не наистина лека ти вечер.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 яну 2014 20:45

sslevski написа:
falcao написа:
sslevski написа:
falcao написа:

Браво ти си по-умния.С това мисля да приключа.Относно кой е започнал пръв виж си изказването за мен и ако имаш да добавиш нещо се върни ако не наистина лека ти вечер.

Еми коментара ти за Матич е меко казано несериозен.Личи си,че го чуваш за пръв път с това което си написал за него.
Chelsea, Boys in blue!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 яну 2014 20:55

Не мисля да задълбавам нещата но не може да кажеш дали коментара ми е правилен или не,тепърва трябва да покаже дали ще пасне на ВЛ.Може и моя коментар да е краен и да докаже,че греша,но това е в бъдещето.Не си ти човека да казваш моя коментар дали е смешен или не.Защото вече го гледахме в Челси и определено не ми хареса.Как е играл в Бенфика няма значение,защото и Торес игра хубаво в Ливърпул,но сега - уви.Така,че единствения,който може да ме обори е самия той и времето в което е в Челси.Така,че си помисли кой дава крайните коментари.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 яну 2014 21:01

sslevski написа:Не мисля да задълбавам нещата но не може да кажеш дали коментара ми е правилен или не,тепърва трябва да покаже дали ще пасне на ВЛ.Може и моя коментар да е краен и да докаже,че греша,но това е в бъдещето.Не си ти човека да казваш моя коментар дали е смешен или не.Защото вече го гледахме в Челси и определено не ми хареса.Как е играл в Бенфика няма значение,защото и Торес игра хубаво в Ливърпул,но сега - уви.Така,че единствения,който може да ме обори е самия той и времето в което е в Челси.Така,че си помисли кой дава крайните коментари.

От играча който Челси включи в сделката за Луиз,до играча който Челси купи за 21милиона има огромна разлика да не кажа нещо повече.Явно не си го гледал достатъчно,за да даваш такива коментари.Момчето е един от най-добрите дефанзивни халфове в света,нещо в което ти много скоро ще се разбереш.
Chelsea, Boys in blue!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 яну 2014 21:15

falcao написа:
sslevski написа:Не мисля да задълбавам нещата но не може да кажеш дали коментара ми е правилен или не,тепърва трябва да покаже дали ще пасне на ВЛ.Може и моя коментар да е краен и да докаже,че греша,но това е в бъдещето.Не си ти човека да казваш моя коментар дали е смешен или не.Защото вече го гледахме в Челси и определено не ми хареса.Как е играл в Бенфика няма значение,защото и Торес игра хубаво в Ливърпул,но сега - уви.Така,че единствения,който може да ме обори е самия той и времето в което е в Челси.Така,че си помисли кой дава крайните коментари.

От играча който Челси включи в сделката за Луиз,до играча който Челси купи за 21милиона има огромна разлика да не кажа нещо повече.Явно не си го гледал достатъчно,за да даваш такива коментари.Момчето е един от най-добрите дефанзивни халфове в света,нещо в което ти много скоро ще се разбереш.[/quote
ок може да си прав,но нека времето да го покаже,а не ти и да ми даваш мнение кой коментар какъв е.Мисля вече да престанем,че спамим темата не за нещо друго и плюс това имаме официално нов играч за 5 години и половина. 8-) 8-)

Върни се в “Челси”