Sardukar написа:Какво е състоянието на Ето'о? Много кофти, че се контузи и май ще е тежкоБаси, какво ли щеше да се пише, ако се беше контузел някой, който "заслужава", а за "дъртата чернилка" няма нито ред! Страшен съп0рт!
Предстои преглед.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:Какво е състоянието на Ето'о? Много кофти, че се контузи и май ще е тежкоБаси, какво ли щеше да се пише, ако се беше контузел някой, който "заслужава", а за "дъртата чернилка" няма нито ред! Страшен съп0рт!
yasen написа:Nomer-9, точно преди две години загубихме от Леверкузен в предпоследен мач от групите на ШЛ
положението беше следното - предстоеше домакински мач срещу Валенсия, трябваше ни само и единствено победа, всякакъв друг резултат щеше да ни изхвърли от ШЛ - постигнахме я категорично, за щастие и Леверкузен направи грешка срещу Генк и се оказахме дори на първото място в групата
Нека да не вадим цитати от форума тогава, а?!
Тогава играчи като Лампард, Дрогба, Тери, Коул, дори и Чех бяха заклеймени като пенсионери, помня, че аз и Сардукар не споделяхме мнението на болшинството от форума. А тогава беше "модерно" да подмладяваме отбора, лека-полека да се очистим от "старите и пречещи" футболисти и т.н.
Разберете едно - истинските шампиони в отбора в момента са прекалено малко, колкото по-дълго играят в Челси, толкова по-добре за другите, младите играчи.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
usurper написа:Sardukar написа:Какво е състоянието на Ето'о? Много кофти, че се контузи и май ще е тежкоБаси, какво ли щеше да се пише, ако се беше контузел някой, който "заслужава", а за "дъртата чернилка" няма нито ред! Страшен съп0рт!
Еми, смятай щом някой му пожелаваха контузията да му е до края на договора...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Последният месец само на резултати сме я подкарали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта