Nomer_9 написа:Искам да питам всички, изказващи се по казуса Мата дали са гледали мача ? Челси без Мата е тотално беззъб и предвидим... Мата е най-добрият плеймейкър във висшата лига и това няма да се промени скоро. Дано магариите на Жозе да спрат след този мач и да осъзнае, че трябва да изгради отбора, така че Мата, Азар и Оскар да бъдат заедно на терена, защото тези тримата са най- работещото нещо в отбора ...
Браво на Торес - страхотен мач и тотално незаслужен червен картон ... вече съм сигурен, че някой долен помяр - ливърпулски фен му е направил магия...
Браво и на КАПИТАНА И ФРАНКИ ...
Браво и на Рамиреш (за второто полувреме, когато игра на мястото си)
Микел - за пореден път тотално посредствен и безидеен играч... ГОСПОДИ САМО АЗ ЛИ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК ТОЗИ ИГРАЧ Е ТИТУЛЯР 47625625629 СЕЗОН ПОДРЕД В ОТБОР КАТО ЧЕЛСИ ... (В отговор на реторичния въпрос на Сардукар "Какво пак е направил Микел", който със сиг ще зададе след като прочете мнението ми - " НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ... И ТАМ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ТОЙ НИКОГА НИЩО НЕ ПРАВИ...ТОЧНОСТТА НА ПАСОВЕТЕ МУ ИДВА ОТ ТАМ, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА НАЗАД И НА 1 МЕТЪР ... МИКЕЛ С НИЩО НЕ ВЛИАЕ ВЪРХУ КЛАСАТА НА ОТБОРА И ИГРАТА МУ"
Относно Моуриньо- той се опита да загуби мача с малумния титулярен състав, с който започна ма извади късмет...
Ебаси как може да имаш Мата,Вилиан,Кевин,Шурле и да илизаш с Рамиреш като дясно крило... ебаси това показва тотална липса на вяра в играчите и идея, че отборът излиза срещу Тотнъм (не срещу Барселона или Реал) с идеята да не загуби мача, а не да го спечели ...
Това ли е Челси ??? Такъв Челси ли искате да гледате ???
Азар играе повече в защита отколкот в нападение - това му трови играта , Мата въобще не играе ... Вилиан за какво беше взет за 30 и кусур милиона ??? /
Нещо му е станало на Жозе и колкото и да го ценя за всичко, което е направил за Челси, не мога да гледам през очилата с рамки от миналото и да не виждам глупостите, които прави ...
ТЕЗИ МАЧОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ, А НЕ ДА ИЗЛИЗАШ ЗА ДА НЕ ЗАГУБИШ ...
МНОГО НЕЩА НЕ С НАРЕД ОТБОРА И НЕ ВИЖДАМ ТОЗИ ЧЕЛСИ КАК ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ РЕАЛ, БАРСЕЛОНА ИЛИ СИТИ ...
Плюйте ме и ме нападайте ама мене не ме задоволява това положение, а и не виждам изход от него ...
ЕДИН тук се намери да ви казва истината и вие всеки път го плюете! Сложили сте розовите очила и си мислите,че като е Моуриньо,всичко ще бъде по мед и масло.Само че като ни дойдат Байерн/Реал/Сити/Барса и се окопаем в защита,с надеждата да направим нещо на контраатака,и ни се пропука "бетона" ще ви слушам дитирамбите

ДА,спечелването на ШЛ през миналата година беше един от най-сладките ми моменти въобще откакто гледам футбол,но не искам да виждам тази игра отново.Ние трябва да водим играта,не да "дебнем".И не върви приказката,че това се прави само в изключително случаи,защото вече в почти всеки важен мач,това ни е нагласата.Но вие само възхвалявате и не виждате реалностите.А те са далеч от розови.