ВЛ: Тотнъм - Челси| 28.09.13| 14:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Re: ВЛ: Тотнъм - Челси| 28.09.13| 14:45

Мнениеот blue_till_i_die » 28 сеп 2013 20:48

Изображение
Като за начало, тук Вертонген трябваше да получи жълт за симулация, после още един жълт картон при нарушението му над Рами , и въобще не трябваше да се стига до тази ситуация с Торес. Отделно итя беше сгрешена от съдията. Да се чуди човек как тоя Дийн ми е съдия в топ дивизията на Англя.

Офтопик:

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 28 сеп 2013 21:09

Прав си, но станалото станало! По важното е , че Торес под ръководството на Моуриньо е съвсем различен и е най-добрият избор, за нападател на отбора от началото на сезона! Просто не виждам слаб негов мач! (айде вкл. с/у Евертън не бе добро!)

ПП М/у другото Микел не бе толкова слаб! През 1 част, слабо игра и Лампард, но Моу реши да замени нигериеца, защото все пак Франк е по-креативният футболист от двамата, а и не е изключено, да реши мач от статично положение! Но смяната бе наложителна, защото се видя, как игра Рами, като ДХ в сравнение с 1 полувреме! А и включването на Мата, даде идея на отбора в атака!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 сеп 2013 22:54

Nomer_9 написа:Искам да питам всички, изказващи се по казуса Мата дали са гледали мача ? Челси без Мата е тотално беззъб и предвидим... Мата е най-добрият плеймейкър във висшата лига и това няма да се промени скоро. Дано магариите на Жозе да спрат след този мач и да осъзнае, че трябва да изгради отбора, така че Мата, Азар и Оскар да бъдат заедно на терена, защото тези тримата са най- работещото нещо в отбора ...
Браво на Торес - страхотен мач и тотално незаслужен червен картон ... вече съм сигурен, че някой долен помяр - ливърпулски фен му е направил магия...
Браво и на КАПИТАНА И ФРАНКИ ...
Браво и на Рамиреш (за второто полувреме, когато игра на мястото си)
Микел - за пореден път тотално посредствен и безидеен играч... ГОСПОДИ САМО АЗ ЛИ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК ТОЗИ ИГРАЧ Е ТИТУЛЯР 47625625629 СЕЗОН ПОДРЕД В ОТБОР КАТО ЧЕЛСИ ... (В отговор на реторичния въпрос на Сардукар "Какво пак е направил Микел", който със сиг ще зададе след като прочете мнението ми - " НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ... И ТАМ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ТОЙ НИКОГА НИЩО НЕ ПРАВИ...ТОЧНОСТТА НА ПАСОВЕТЕ МУ ИДВА ОТ ТАМ, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА НАЗАД И НА 1 МЕТЪР ... МИКЕЛ С НИЩО НЕ ВЛИАЕ ВЪРХУ КЛАСАТА НА ОТБОРА И ИГРАТА МУ"

Относно Моуриньо- той се опита да загуби мача с малумния титулярен състав, с който започна ма извади късмет...
Ебаси как може да имаш Мата,Вилиан,Кевин,Шурле и да илизаш с Рамиреш като дясно крило... ебаси това показва тотална липса на вяра в играчите и идея, че отборът излиза срещу Тотнъм (не срещу Барселона или Реал) с идеята да не загуби мача, а не да го спечели ...
Това ли е Челси ??? Такъв Челси ли искате да гледате ???
Азар играе повече в защита отколкот в нападение - това му трови играта , Мата въобще не играе ... Вилиан за какво беше взет за 30 и кусур милиона ??? /
Нещо му е станало на Жозе и колкото и да го ценя за всичко, което е направил за Челси, не мога да гледам през очилата с рамки от миналото и да не виждам глупостите, които прави ...
ТЕЗИ МАЧОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ, А НЕ ДА ИЗЛИЗАШ ЗА ДА НЕ ЗАГУБИШ ...
МНОГО НЕЩА НЕ С НАРЕД ОТБОРА И НЕ ВИЖДАМ ТОЗИ ЧЕЛСИ КАК ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ РЕАЛ, БАРСЕЛОНА ИЛИ СИТИ ...
Плюйте ме и ме нападайте ама мене не ме задоволява това положение, а и не виждам изход от него ...

ЕДИН тук се намери да ви казва истината и вие всеки път го плюете! Сложили сте розовите очила и си мислите,че като е Моуриньо,всичко ще бъде по мед и масло.Само че като ни дойдат Байерн/Реал/Сити/Барса и се окопаем в защита,с надеждата да направим нещо на контраатака,и ни се пропука "бетона" ще ви слушам дитирамбите :!: ДА,спечелването на ШЛ през миналата година беше един от най-сладките ми моменти въобще откакто гледам футбол,но не искам да виждам тази игра отново.Ние трябва да водим играта,не да "дебнем".И не върви приказката,че това се прави само в изключително случаи,защото вече в почти всеки важен мач,това ни е нагласата.Но вие само възхвалявате и не виждате реалностите.А те са далеч от розови. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 сеп 2013 00:43

При първият престой на Моуриньо си играхме доста атакуващ и контролиращ футбол.
Не може да се каже, че предишният отбор на Жозе е играл дефанзивно.

Просто мениджърът ни още опипва възможностите на състава и играчите.
Да, проведе подготовка, но тепърва възможностите на отбора се виждат в боева обстановка.
Според мен Челси е подготвен за бъдещето.
Прогнозирам, че в най-натовареният период ще си вземем това, за което конкурентите ни във "Висшата лига" само ще мечтаят. ;)

Иначе да, в "Шампионската Лига" ще изпитваме трудности, но и там е възможно да не дадем шанс на други да триумфират, ако се задържим до към Март-Април.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 29 сеп 2013 01:10

blue_till_i_die написа:Изображение
Като за начало, тук Вертонген трябваше да получи жълт за симулация, после още един жълт картон при нарушението му над Рами , и въобще не трябваше да се стига до тази ситуация с Торес. Отделно итя беше сгрешена от съдията. Да се чуди човек как тоя Дийн ми е съдия в топ дивизията на Англя.

Е не виждаш ли спъването на Торес? :lol: :mrgreen:

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 29 сеп 2013 02:04

riak4 написа:

Торес получи жълт картон за реакцията си след това "нарушение",която бе тъпа,защо няма картон за Вертонген, аз не знам,според мен съдията не видя симулацията .А пък според мен гола ви:
1)идва след не съществуващо нарушение на Дембеле
2)при центрирането Иванович прави фаул в атака срещу Дембеле
3)На повторенията,които гледах,Тери ми се струва,че е в засада.
Хикса си бе справедливия резултат в мача.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 29 сеп 2013 11:30

MagicMoments написа:
riak4 написа:

Торес получи жълт картон за реакцията си след това "нарушение",която бе тъпа,защо няма картон за Вертонген, аз не знам,според мен съдията не видя симулацията .А пък според мен гола ви:
1)идва след не съществуващо нарушение на Дембеле
2)при центрирането Иванович прави фаул в атака срещу Дембеле
3)На повторенията,които гледах,Тери ми се струва,че е в засада.
Хикса си бе справедливия резултат в мача.

Тука няма симулация, така ли?! :mrgreen: Това е задължителен жълт картон за Вертонген. Ако рефера го беше видял щеше да даде първо ЖК на Вертонген, а не на Торес. ;)

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 29 сеп 2013 11:42

аз не знам,според мен съдията не видя симулацията .

Страничния съдия беше на една крачка от случилото се. Не знам как може да не се види. :shock:

Офтопик:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 30 сеп 2013 13:16

Много ще е важен титулярния състав за гостуването ни в ШЛ.Смятам.че отбора от 2 полувреме ще са титуляри тогава.Е да де с 1 промяна.Мисля,че титулярния състав ще започне Ба.

Върни се в “Челси”