yasen написа:JohnnieWalker написа:Заради четата на глупавия преводач изтървах е*а ти фиша
представям си какъв ти е бил фиша, щом си играл победа за Челси (1,10-1,30 коеф.)
С хендикъп във комбинация хитрецо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
yasen написа:JohnnieWalker написа:Заради четата на глупавия преводач изтървах е*а ти фиша
представям си какъв ти е бил фиша, щом си играл победа за Челси (1,10-1,30 коеф.)
JohnnieWalker написа:yasen написа:JohnnieWalker написа:Заради четата на глупавия преводач изтървах е*а ти фиша
С хендикъп във комбинация хитрецо
Абрамович бесен на Моуриньо след загубата от Базел
19 септември 2013 19:51
Собственикът на Челси Роман Абрамович е бил изключително ядосан на мениджъра Жозе Моуриньо след загубата с 1:2 на старта на груповата фаза от Шампионската лига срещу Базел насред „Стамфорд Бридж“.
Руският милиардер е посетил съблекалнята на отбора веднага след съкрушителното поражение и бе видимо ядосан.
Абрамович е имал среща с Моуриньо и с играчите от отбора, като според информациите е имало голямо напрежение в съблекалнята на отбора.
Роман Абрамович бе придружаван от спортния директор на Челси Еужен Тенебаум.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:За отбор, на който една част от фенста му маса се изживява, като футболният колос на Европа и сякаш влизат във всеки турнир като 101% фаворит - ето това заслужават. Не че мразя Челси. Безразлични са ми. Преди 2003-та ми бяха симпатичен отбор, биткаджийски. Типичен английски тим.
Феновете на отбора (и не говоря за тези във форума, нито за тези в България, конкретно) години наред ги тресе комплекса на "Моу". Комплекс, че само той може да води отбора им и никой друг не става. То не бяха мрънкания против Бенитес, Сколари и Анчелоти. Само при Ди Матео се кротнаха, щото взе ШЛ, но на седващия сезон го подхванаха.
Е, сега Моу се върна и нещата пак не са добре...
smoothc написа:Дори в момента ми изглежда по състоятелен от Манчестър на Мойс .
В голяма заблуда си
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта