Guinness Cup: Челси - Интер / 02.08.2013г. / 03:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Guinness Cup: Челси - Интер / 02.08.2013г. / 03:00ч.
Почвам да се плаша. Не съм виждал такъв Челси от първия сезон на Анчелоти
1. Абсолютно всичко се връщат и помагат в защитен план. Просто отбора на Интер нямаше от къде да мине, те нямаха и чисто голово положение.
2. Страхотна работа на 2-мата пред защитата (Гинкекл-Рамиреш ; Есиен-Микел). Много добре изнасяха топката, а и страшно много помогнаха в защита.
3. Изненадан съм с каква лекота се играеше в атака. Просто Мата-Азар-Оскар-Лукаку(да не забравяме и Шюрле-КдБ-Моузес-Торес/Ба) ще бъде атомно нападение. Ако сезона протече добре за нас и няма някакви сривове или контузии, убеден съм, че титлата ни е в кърпа вързана.
1. Абсолютно всичко се връщат и помагат в защитен план. Просто отбора на Интер нямаше от къде да мине, те нямаха и чисто голово положение.
2. Страхотна работа на 2-мата пред защитата (Гинкекл-Рамиреш ; Есиен-Микел). Много добре изнасяха топката, а и страшно много помогнаха в защита.
3. Изненадан съм с каква лекота се играеше в атака. Просто Мата-Азар-Оскар-Лукаку(да не забравяме и Шюрле-КдБ-Моузес-Торес/Ба) ще бъде атомно нападение. Ако сезона протече добре за нас и няма някакви сривове или контузии, убеден съм, че титлата ни е в кърпа вързана.

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
- Най-добрата торбичка
- Контакти:
riak4 написа:Почвам да се плаша. Не съм виждал такъв Челси от първия сезон на Анчелоти
3. Изненадан съм с каква лекота се играеше в атака. Просто Мата-Азар-Оскар-Лукаку(да не забравяме и Шюрле-КдБ-Моузес-Торес/Ба) ще бъде атомно нападение. Ако сезона протече добре за нас и няма някакви сривове или контузии, убеден съм, че титлата ни е в кърпа вързана.![]()
И все пак на моменти играят супер хаотично . Едни бягат в защита , други се опитват в атака абсолютен хаус . А и да това че всички се връщат в защита донякъде убива играта нищо чудно , че Челси има толкова много хейтъри.

[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена
Siegfried написа:Както казах - да дават трофея на Челси, присъствието на Моуриньо обезсмисля турнира

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Като чета коментарите,май в Англия,ще доминираме.
Радвам се,че отбора е показал добра игра и съжалявам,че не успях да гледам мача.Ако го има някъде на запис да го дадете,ще съм радостен. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]