smoothc написа:Аз силно се надявам, точно него да срещнем
Той пък два пъти повече

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
smoothc написа:Аз силно се надявам, точно него да срещнем
Той пък два пъти повече
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Бижутера написа:
А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Sardukar написа:Очаквам Рафата да даде инициативата на Бенфика първите 20-25 мин, като в тях чакаме на контри. След това постепенно да преминем в офанзива. Поне така прави в 90% от срещите, от както е при нас. Ще е интересно на каква позиция ще играе Рамирес. От друга страна е финал... Мисля си, че по-добрата стратегия е да се надвкарваме с тях. Защитата ни играе много донорски в ЛЕ. Не сме спечелили купа, когато Торес е бил титуляр, май?
Важен мач за историята ще е. Трябва да сме на нужното ниво!
Lord_Vodоo написа:Шанаджийска победа. Челси!?? Това е подигравка с феновете! Не мога да си представя на какво точно да се зарадва един фен на Челси!?? На добрата игра? На превъзходството или нещо друго каквото и да е на мен ми е убегнало това е безличен отбор без стил,без качества . . . пари, пари пари и чист късмет + съмнително съдийство в две поредни години. Силно се надявам се големите европейски и световни футболни клубове да не приличат по никакъв начин на слабака Челси!. Който разбира, Барселона избира.
Lord_Vodоo написа:Шанаджийска победа. Челси!?? Това е подигравка с феновете! Не мога да си представя на какво точно да се зарадва един фен на Челси!?? На добрата игра? На превъзходството или нещо друго каквото и да е на мен ми е убегнало това е безличен отбор без стил,без качества . . . пари, пари пари и чист късмет + съмнително съдийство в две поредни години. Силно се надявам се големите европейски и световни футболни клубове да не приличат по никакъв начин на слабака Челси!. Който разбира, Барселона избира.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта