Луиз е във форма и определено трябва да играе. Има много такива играчи, на които им е нужно да са на терена нон-стоп, за да поддържат нивото си. Затова не разбирам защо се оплаквате.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
aguias написа:Честито стари дружки! Очакваме ви на финала битката ще е неравна 11-ваши играчи+рефера+проклятието ,но ние имаме най-ценното публиката която въпреки ,че ще е по-равно ще надвика вашата и ще направи атмосферата ад за вас !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:aguias написа:Честито стари дружки! Очакваме ви на финала битката ще е неравна 11-ваши играчи+рефера+проклятието ,но ние имаме най-ценното публиката която въпреки ,че ще е по-равно ще надвика вашата и ще направи атмосферата ад за вас !
Ти нали си беше сменил отбора![]()
![]()
П.П.Честито на всички фенове на Челси
aguias написа:[offtopic][/offtopic]pesho_1913 написа:[offtopic]aguias, ти не беше ли от Бенфика бе ?![]()
![]()
Видя, че Атлетико правят стабилен сезон и хоп - сменихме аватар и подпис.
[/offtopic]
[offtopic]Да бях им фен когато работих в Лисабон ! От 3-месеца живея и работя в Мадрид и ходя на мачовете на Атлети станах им абсолютен фен ,защо проблем ли имаш ,ако ти е слабо отборчето ,аз ли съм ти виновен ?:lol:[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
CTAHKO написа:Ти нали си беше сменил отбора![]()
![]()
aguias написа:CTAHKO написа:Ти нали си беше сменил отбора![]()
![]()
[offtopic]Трябва ли да обяснявам на всеки дървар ,че това беше бас който изпълних ? И ако Лисабон е село ти сигурно си Квазимодо[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта