ЛЕ: ЧЕЛСИ - Стяуа Букурещ /0-1/ реванш - 14.03.13,22:05

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Re: ЛЕ: ЧЕЛСИ - Стяуа Букурещ /0-1/ реванш - 14.03.13,22:05

Мнениеот Kallachew » 15 мар 2013 01:31

dreben23 написа:Тотнъм добре ли ви се струва? Ще ви призная една тайна- преди време малко симпатизирах на Челси, съвсем мъничко.. Когато играеше Джанфранко Дзола (той си ми бе любимеца в Парма), но беше доста отдавна! :) После нещо се преобърна и не ми допадаха вече, нямам обяснение защо. :) Също както и с Барселона, когато почнах да се занимавам с футбол, в ранна детска възраст, мои любимци бяха ЦСКА,Барселона, Валенсия. Арсенал, Парма, Рома, Лацио, Монако, Байер Лев. и Порто и винаги си имах по един любимец, който ме запали по тия отбори. Имах сантименти, но сега нямам. Барселона и Челси не ме кефят вече. Явно с времето човек поумнява! :lol: Винаги си избирах един-два отбора от всички европейски страни, за да е по-голяма тръпката! :)
Ако трябва да съм честен, шансовете на Челси не са никак малки да вземе ЛЕ, но ми се ще това да е Лацио... Нищо чудно именно Лацио да е следващият ви съперник... Така че Тотнъм или Лацио, ще се справите ли? :)

Винаги ! :mrgreen:

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 15 мар 2013 01:33

Абе защо не изтегли Луиз в центъра пак ??? Днес половината време си беше без това в центъра. Микел пак 2 грешки 2 гола (късмет, че не вкараха). Тоя Микел.... неква прокоба ли има, всека грешка му е гол за противника от години е така. Тамън миналия мач ми хареса и днес пак същата работа... не ни тряят такива издънки. Колкото и да е добър дефанзивен като направи 2 грешки на мач които срещу класен отбор са 100% голове ко праим
Последна промяна от Joleco на 15 мар 2013 01:34, променено общо 1 път.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 01:33

dreben23 написа:Тотнъм добре ли ви се струва? Ще ви призная една тайна- преди време малко симпатизирах на Челси, съвсем мъничко.. Когато играеше Джанфранко Дзола (той си ми бе любимеца в Парма), но беше доста отдавна! :) После нещо се преобърна и не ми допадаха вече, нямам обяснение защо. :) Също както и с Барселона, когато почнах да се занимавам с футбол, в ранна детска възраст, мои любимци бяха ЦСКА,Барселона, Валенсия. Арсенал, Парма, Рома, Лацио, Монако, Байер Лев. и Порто и винаги си имах по един любимец, който ме запали по тия отбори. Имах сантименти, но сега нямам. Барселона и Челси не ме кефят вече. Явно с времето човек поумнява! :lol: Винаги си избирах един-два отбора от всички европейски страни, за да е по-голяма тръпката! :)
Ако трябва да съм честен, шансовете на Челси не са никак малки да вземе ЛЕ, но ми се ще това да е Лацио... Нищо чудно именно Лацио да е следващият ви съперник... Така че Тотнъм или Лацио, ще се справите ли? :)

И мен Дзола ме запали по Челси :mrgreen: А още по-рано следях мачовете на Интер със Самурано и Феномена, както и на Ливърпул с Оуен. Това бяха моите любими футболисти в детството. Но преди 12-ина години Левски като игра с Челси за УЕФА, Иванков преди мача обяви, че всички в Левски симпатизират на Челси. И аз тогава си затвърдих симпатиите към отбора :mrgreen: :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 мар 2013 02:03

Случва се... няма лошо. :) Още една тайна ще ви разкрия- и баща ми е Левскар! ): И винаги ми говори на въпреки говедото му с говедо! :lol: Само той е издънката при нас-другите сме все цесекари. Кофти малко се получава, ругаем се взаимно и така ще е докрая, ама сърцето е сложно нещо. То си иска своето. Хубаво е, че поне не се бием заради фенските си пристрастия, че иначе щяхме да се редуваме кой кога да носи гипса! :) Ей, левскар никога не отстъпва, в това се убеждавам непрекъснато! :lol: Ама и ние пусто не оставаме по-назаде :lol: Както и да е, успех на Челси по-нататък, реално ставате основния фаворит за титлата... ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 02:11

dreben23 написа:Случва се... няма лошо. :) Още една тайна ще ви разкрия- и баща ми е Левскар! ): И винаги ми говори на въпреки говедото му с говедо! :lol: Само той е издънката при нас-другите сме все цесекари. Кофти малко се получава, ругаем се взаимно и така ще е докрая, ама сърцето е сложно нещо. То си иска своето. Хубаво е, че поне не се бием заради фенските си пристрастия, че иначе щяхме да се редуваме кой кога да носи гипса! :) Ей, левскар никога не отстъпва, в това се убеждавам непрекъснато! :lol: Ама и ние пусто не оставаме по-назаде :lol: Както и да е, успех на Челси по-нататък, реално ставате основния фаворит за титлата... ;)

[offtopic]Лелее, вие сигурно сте голям цирк, като има дерби :mrgreen: В моя род пък всички сме левскари. И не мисля, че ще оставя на сина ми(дано имам разбира се) избор в България :mrgreen:[/offtopic]
CHELSEA

Върни се в “Челси”