Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
marchisio написа:[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/744e86264cfacb7c9592fea7052f0b15/tumblr_mir57yKZCO1qem1fio1_500.jpg[/wrapimg]
CTAHKO написа:Че сме слаби и непостоянни през този сезон си е факт.Че Рафата е некадърник,също.Но не мисля,че той е основната причина за слабия ни сезонФакторите са много и комплексни.Като започнеш от ръководството и стигнеш до футболистите
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Силва за мен е по-комплексен и по-постоянен играч от Хуан....
АБЕ от всички тука Дел Боске най-добре разбира от футбол, щом Силва беше неизменяем титуляр за сметка на Хуан на Еврото и Испания триумфира, няма кво да спорим
usurper написа:В края на сезона ако трябва аз ще намеря от някъде статистика за Мата и Силва, и съм сигурен, че Мата ще има по - добрите показатели. Бил в състава на Испания на Европейското. И к'во от т'ва, бе мой ?! Мата изигра един мач, да 5 минути бяха и направи гол и асистенция. Силва май за целия турнир да имаше 2 гола и 2 асистенции.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта