ЛЕ : Спарта Прага - Челси / 14.02.2013г. / 20:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ : Спарта Прага - Челси / 14.02.2013г. / 20:00ч.
Цяла ЛЕ трябва да я играем без НАПАДАТЕЛ... до кога ще гледам тая издънка, няма ли да я разкарат най сетне!! Имам чувството че аз по добре ще играя 

много слаб мач на Челси, много сиво и скучно играхме...
Торес и Бенитес са туморите в отбора, едва ли има някой вече който да не е съгласен с това ...
Смяната на Марин няма да я коментирам, тя илюстрира всичко в уменията и разбиранията на треньора ни...
Торес и Бенитес са туморите в отбора, едва ли има някой вече който да не е съгласен с това ...
Смяната на Марин няма да я коментирам, тя илюстрира всичко в уменията и разбиранията на треньора ни...
tevez написа:0:1
Както казва сандито, който го разбира футбола го разбира.Всичко друго е щракане по клавиатурите от лаици бъкел не вдяващи от футбол.

- drogba_best
- Контакти:
Челси има в отбора едни от най-талантливите халфове и крила в европа ,въпрос на време е да се разиграят,ако си намерим нападател или торрес случайно възкръстне няма да има кой да ни спре
-
Трябваше да ни набухат едно хубаво ...
Заради отношението, първо - към мача, а после и към отборът на Спарта.
Като не им се играе в този турнир, що не пуснаха юношите и да се свършва ...
Страшно съм разочарован.
Заради отношението, първо - към мача, а после и към отборът на Спарта.
Като не им се играе в този турнир, що не пуснаха юношите и да се свършва ...
Страшно съм разочарован.

rhaegar написа:....иска ми се да видя гол и от Оскар.
Щракане по клавиатурките

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Keyser Soze
- Контакти:
Единственото по-дразнещо нещо от Торес и Бенитес вчера беше коментаторът Васил Делов. Тоя направо ми съсипа вечерта с удължените си гласни и мрънканията под носа си. Едва изтраях да го гледам тоя мач - толкова беше гадно - цялата игра на отбора, с изключение на 2-3 души, а Васко дразнеше допълнително на квадрат. По едно време реших да си пусна клипчета на Кейт Ъптън в YouTube, за да си оправя настроението.
Фернандо Торес трябва да се замисли дали не е объркал спорта - толкова неориентиран футболист като него вчера не бях гледал скоро. Как пък не успя да спечели нито един въздушен двубой, не можа да финтира нито веднъж и на големия дървар от Спарта, да не говорим, че пласирането му е под всякаква критика. За капак пък веднъж реши да попречи на Марин да направи пробив, като му се препречи. Абсолютен ташак е Торес. Ако Челси не го продаде през лятото, значи наистина шефовете на клуба са пълни идиоти.
Фернандо Торес трябва да се замисли дали не е объркал спорта - толкова неориентиран футболист като него вчера не бях гледал скоро. Как пък не успя да спечели нито един въздушен двубой, не можа да финтира нито веднъж и на големия дървар от Спарта, да не говорим, че пласирането му е под всякаква критика. За капак пък веднъж реши да попречи на Марин да направи пробив, като му се препречи. Абсолютен ташак е Торес. Ако Челси не го продаде през лятото, значи наистина шефовете на клуба са пълни идиоти.
Васко Делов се оказа голям комплексар! Това, че не е най-добрия коментатор можех да го приема, но отношението му към ЧЕЛСИ, след финала с/у БайернМ.... Прекалено тенденциозно. Поне да се постарае малко...
ПП Има един друг, с руса коса е. Той е най-тъпото копеле.
ПП Има един друг, с руса коса е. Той е най-тъпото копеле.