Нюкасъл - Челси / 02.02.2013г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Нюкасъл - Челси / 02.02.2013г. / 17:00ч.

Мнениеот riak4 » 05 фев 2013 13:54

Red_Neck написа:
sslevski написа:Според мен договора ще бъде подновен за една година.Няма слепи хора и се вижда кой може и кой не може.Просто според мен това забавяне действа доста амбициращо за Лампард и той си кара втора младост затова е и това забавяне.До края на март ще има решение по въпроса 100% ;)

... а дали договорът на Лампард не зависи от новия тренер ........ако изобщо има такъв ?
Според мен трябва да се работи около ново ядро на отбора за следващ 4-6 годишен цикъл така както бе с Чех-Тери-Коул-Лампард- Дрогба.
Кои от по-младите в този отбор виждате в тази роля?

Луиз,Азпи,Мата,Азар,Рамиреш,Микел ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2013 14:55

riak4 написа:
Red_Neck написа:
sslevski написа:Според мен договора ще бъде подновен за една година.Няма слепи хора и се вижда кой може и кой не може.Просто според мен това забавяне действа доста амбициращо за Лампард и той си кара втора младост затова е и това забавяне.До края на март ще има решение по въпроса 100% ;)

... а дали договорът на Лампард не зависи от новия тренер ........ако изобщо има такъв ?
Според мен трябва да се работи около ново ядро на отбора за следващ 4-6 годишен цикъл така както бе с Чех-Тери-Коул-Лампард- Дрогба.

Луиз, Рамиреш и Микел стават на по 26 тази година.
Мата половината форум смята, "че не е за отбор като Челси" - аз лично не съм съгласен
за Азпи имам сериозни резерви

Виж сега защо поедигнах темата с ядрото около което да се гради отбор:
Чех дойде на 22, Тери се върна от Форест на 20, Франк дойде на 23, Коул и Дрогба на по 26, но като абсолютно завършени футболисти.
Ето къде е разликата!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 05 фев 2013 15:31

Red_Neck написа:
riak4 написа:
Red_Neck написа:

Луиз, Рамиреш и Микел стават на по 26 тази година.
Мата половината форум смята, "че не е за отбор като Челси" - аз лично не съм съгласен
за Азпи имам сериозни резерви

Виж сега защо поедигнах темата с ядрото около което да се гради отбор:
Чех дойде на 22, Тери се върна от Форест на 20, Франк дойде на 23, Коул и Дрогба на по 26, но като абсолютно завършени футболисти.
Ето къде е разликата!

Смешно е да се твърди, че Мата не е за отбор като Челси.
Изображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 07 фев 2013 09:44

Мата се представя страхотно в Челси, напротив, тоя отбор е точно за него !
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Челси”