Норич - Челси | 26.12.2012г. | 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Норич - Челси | 26.12.2012г. | 17:00ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 дек 2012 20:41

Sardukar написа:Изглеждаше, че бием един от силните отбори с лекота и без много усилия...

То това е ясно ... Мисля, че няма трезво-мислещ фен на футболната игра, който да го отрече. ;)
Даже ако не им даваме възможност да центрират от статични ситуации, можехме спокойно да играем и 48 ч. с тия, без те да създадът чисто голово положение ...

Но си мисля, че разликите в класите трябва да се започне да си личи и в резултата.
Както сам посочи - не е като да не можеше да се случи.
Но за мен, не бяха направени достатъчно усилия ( можеби именно защото Челси усещаше превъзходството си ) ... За по-убедителна победа.
Не понасям пестенето и считам, че превъзходството трябва да се показва нагледно.
Тоест, ако може да се бие с 5-0 ... Съдираш си задника за тази цел, пък ако ще и утре да не се събудиш.
За т'ва мърморясвам ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 дек 2012 21:06

Не може (ЧЕЛСИ не може), а и не е хубаво да се бие само с разгромни резултати. Има индикации, че предимно това ще се случва в бъдеще на съперниците ни, но това е далечна перспектива. Прекалено самочувствие, спад на концентрация, високомерие, агресивно-бетонна тактика от страна на по-скромните отбори...Ако някой от вас гледа Барса ще ме разбере. Те играят супер надуто и разконцентрирано. Поведат ли с два гола си мислят, че всичко е свършило. В Англия това трудно може да си го позволиш...Най-малкото ще ни малтретират много, ако нагласата им е, че пуснат ли гол отиват на разлика.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 26 дек 2012 21:43

Много ми се иска да вземем и мача в Неделя,но ще трябва да покажем характер.Евертън са супер добри домакини и трудно ще ги бием.Дано измъкнем и там победата ! Може би това е ключовия и мач за сезона на този етап .. :)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 дек 2012 13:07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GGlGQdwsepU[/youtube]

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 27 дек 2012 15:38

Защо нападате само Оскар? Момчето играе доста рядко при FSW, а когато го прави винаги е на различен пост. Ако питате мен, той (заедно с Мата) най-много се стара от офанзивните играчи. Защо никой не казва, че Моузес в пореден мач само се шляе по крилото, а наистина не разбирам откъде накъде той е заслужил такова доверие. Изглежда физически мощен, ама какво от това, като не го демонстрира. Да пускаш Моузес вместо Азар си е чиста проба безумие.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 дек 2012 15:44

Keyser Soze написа:Защо нападате само Оскар? Момчето играе доста рядко при FSW, а когато го прави винаги е на различен пост. Ако питате мен, той (заедно с Мата) най-много се стара от офанзивните играчи. Защо никой не казва, че Моузес в пореден мач само се шляе по крилото, а наистина не разбирам откъде накъде той е заслужил такова доверие. Изглежда физически мощен, ама какво от това, като не го демонстрира. Да пускаш Моузес вместо Азар си е чиста проба безумие.

Не съм съгласен. Моузес е един от най-силните след назначението на Бенитес.
Оскар прави и силни и слаби мачове. Просто неговата физика не е за такива сблъсъци. А още повече, като играе на фланга.
Азар също не играе кой знае какво напоследък. От време на време избухва, ама като цяло в мачовете се губи.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Върни се в “Челси”