Ромелу Лукаку

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Re: Ромелу Лукаку

Мнениеот Liquidator » 23 дек 2012 21:46

Ясно е, че един ден ще заиграе за първия отбор. Момчето има потенциал да се превърне в новия Дрогба. Дано обаче не си го върнем тази зима, защото това според мен ще е грешка!
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Ромелу Лукаку

Мнениеот saffron » 24 дек 2012 12:08

Nightfate написа:
saffron написа:
Nightfate написа:Аз си спомням един мач на Лукаку за Челси и хич ама хич не ми хареса.Супер бавен адски тромав .. сега не съм го наблюдавал ,но преди това ми бяха първите впечатления за него ..

Имаш перфектни наблюдения , личи си кога човек разбира от футбол ;) Сега ми е чудно защо вашия менеджър иска да ни отърве от Стъридж :shock: Па и освен това е склонен да плати 12 милиона паунда ? За кво ви е тоя егоист? Роджърс определено ме изненадва с тоя трансвер , което обаче е добре за Челси :P

Тоя пък.Дори феновете на Челси сами си казват ,че в началото Лукаку беше адски зле.Ам тва ,че ти си с розови очила е друг въпрос и виждаш това което искаш няма значение.И откъде си сигурен ,че на Стъридж няма да му потръгне в Ливърпул ? Вие си мислихте ,че и след като купихте Торес ще вкарава по 30+ гола на сезон ама реалноста е друга ..

Тая пък ?? Кви розови очила , кви 6 лева е ? Аз съм фен на Челси и точно тва ти обеснявам бе лешник :mrgreen:
Съгласен съм ,че е тромав и муден и не става за отбор от ранга на Челси :idea: Кви паранои си вкарваш бе луд :lol:
Относно Торес , той има повече кпд от керъл , хендерсън и даунинг взети заедно за изминалия сезон , така че въобще не го коментирай , иначе стъридж ще ви пасне идеално хахаххха :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Челси”