Бенитес е новият мениджър на Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Бенитес е новият мениджър на Челси
Рафа Бенитез има неоспорими успехи и то не с един отбор.. ! Понеже тука повечето сте на по 14-15 години и не знаете, какво всъщност направи за Валенсия преди години и какво спечели с тях и то в конкуренцията на Реал и Барса. После отиде в Ливърпул и като изключим уникално спечелената КЕШ ( нещо което на Ливърпул сигурно няма се случи в близките 20 години), "мърсисайдци" играеха може би най-красивия и агресивен футбол в Европейските клубни турнири.. Рафа успя да надиграе по категоричен начин отбори като .. Милан, Интер, Ювентус, Реал М, Барселона, Челси, Арсенал и много други. Това, че се провали в опита си да спечели титлата с Ливърпул ни най-малко не може да опетни и развали името му. Престоя му в Интер няма смисъл да се коментира, защото той там завари един изморен отбор от късмета който го е споходил предния сезон ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- drogba_best
- Контакти:
storm написа:Рафа Бенитез има неоспорими успехи и то не с един отбор.. ! Понеже тука повечето сте на по 14-15 години и не знаете, какво всъщност направи за Валенсия преди години и какво спечели с тях и то в конкуренцията на Реал и Барса. После отиде в Ливърпул и като изключим уникално спечелената КЕШ ( нещо което на Ливърпул сигурно няма се случи в близките 20 години), "мърсисайдци" играеха може би най-красивия и агресивен футбол в Европейските клубни турнири.. Рафа успя да надиграе по категоричен начин отбори като .. Милан, Интер, Ювентус, Реал М, Барселона, Челси, Арсенал и много други. Това, че се провали в опита си да спечели титлата с Ливърпул ни най-малко не може да опетни и развали името му. Престоя му в Интер няма смисъл да се коментира, защото той там завари един изморен отбор от късмета който го е споходил предния сезон ...
Vseki ima mnenie za benitez i tova kakvo e postignal ne promenq fakta che fenovete na chelsea ne go haresvat ,zashtoto znaem che ne e podhodqsht za otbora, tova e .A che e pulno s 14- 15 godishni tova e drug vupros veche....
P.P. Kakvoto i da napravi s Chelsea nqma da promeni pone moito mnenie ,no vse pak mu pojelavam uspeh
Последна промяна от drogba_best на 21 ное 2012 22:44, променено общо 1 път.
Успех на Бенитес !
Знаели били, че не бил подходящ..Дрън-дрън..
Господ да ни е на помощ.
Абрамович е на хапчета сигурен съм.Уволни РДМ,който е класи над тоя смешник.Тоя така ще ни довърши,че после никой няма да може да ни оправи.Кой го съветва на Абрамович не знам.Страх ме е да помисля,но още в неделя очаквам загуба.За мен това е най-некадърния треньор минавал през големи клубове.С него единствено може да се конкурира АВБ.
Още един път ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!
Абрамович е на хапчета сигурен съм.Уволни РДМ,който е класи над тоя смешник.Тоя така ще ни довърши,че после никой няма да може да ни оправи.Кой го съветва на Абрамович не знам.Страх ме е да помисля,но още в неделя очаквам загуба.За мен това е най-некадърния треньор минавал през големи клубове.С него единствено може да се конкурира АВБ.
Още един път ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Ди Матео бил класи над него

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Чудя се сега с Бенитес,ще купувате ли Фалкао?
Аз си мисля,че вече ще преобладават испанците в Челси.
Аз си мисля,че вече ще преобладават испанците в Челси.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- drogba_best
- Контакти:
RedeviL написа:Знаели били, че не бил подходящ..Дрън-дрън..
Mi ne znam ti kakvo mislish za nego ,no ako utre toi smeni SAF ti i drugite fenove shte napulnite sichki forumi po sveta kak toi ne tqbva da vie trenior ,taka che aide molq ti se ne se obajdai kudeto ne te zasqga
haha написа:Ди Матео бил класи над него![]()
![]()
А не е ли бе?Айде да им сравним постиженията и да видим кой какво е направил!Ти ми дай визитката на Ди Матео, а аз ще ти дам тази на Бенитез!
- Liquidator
- Контакти:
Ае да ни е честит... 

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]