Челси уволни Ди Матео

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Челси уволни Ди Матео

Мнениеот Blue Varna » 21 ное 2012 11:18

Челси се разделя с Роберто Ди Матео, съобщи официалната страница на английския клуб във Facebook. Точно в 11 часа българско време „сините“ от Лондон използваха социалната мрежа, за да уведомят феновете на тима за промяната начело на отбора.

Пет минути по-късно официалното становище на Челси бе публикувано и на клубния уебсайт. „Челси се раздели тази сутрин с мениджъра Роберто Ди Матео. Последните резултати на отбора не са задоволителни, и собственикът и Бордът на директорите смятат, че е необходима промяна, за да се развива отборът в желаната насока, навлизайки в решителен момент от сезона,“ пише в изявлението.

„Клубът ще обяви съвсем скоро кой ще е новият мениджър на първия отбор,“ се допълва в него, след благодарностите към Ди Матео за свършеното в клуба.

Очаквайте подробности!

Много глупав ход от страна на Абрамович според мен.След една грешка и аут....Точно както стана с Моу
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Челси уволни Ди Матео

Мнениеот turbogena » 21 ное 2012 11:19

Очаквано. Най-вероятно ще го наследи Гуардиола ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 21 ное 2012 11:21

Очаквано.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 ное 2012 11:22

Отлична новина,трябваше да бъде уволнен още лятото за да го запомним с хубаво,сега след тия експерименти и тая разхайтена команда която оставя,ми падна много в очите.Като цяло слаб мениджър със заслуга за тровея в ШЛ колкото е и моята като фен :lol:
Последна промяна от Santiago Munezz на 21 ное 2012 11:54, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 ное 2012 11:27

Добре , че шефовете на Челси не разсъждават като някои фенове на отбора във форума...Много правилно решение , според мен закъсняло даже . Абрама трябваше да му бие шута още след като спечели ШЛ и да даде свобода на Пеп да изгради един нов отбор . Надявам се Пеп да ви откаже , защото го харесвам изключитено много и не ми се иска да се забърква с вас , но ако се съгласи и с ресурса на Абрама ви очаква много светло бъдеще .

ПП : Един Бускетс много добре ще дойде на Челси :)
Последна промяна от bilyaletdinov на 21 ное 2012 11:38, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 ное 2012 11:28

Добро утро! :mrgreen:
По темата - много добър ход на хората в Челси! ;)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 21 ное 2012 11:32

Това ще си остане най-лошото качество на баце Роман. Айде да идва Пеп и да се свършва...
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 ное 2012 11:37

Въпреки че според мен Ди Матео имаше повече заслуги за спечелената ШЛ, отколкото Гуардьола и следователно според мен е по-добър треньор (и аз да им бях станал треньор на моите "приятели" и аз щях да я спечеля тогава), мисля че решението за раздялата в случая е правилно. Иска ми се да видя Жозе отново в Челси, но това е малко вероятно да стане точно в момента. Дано си намерите точния човек, защото искам да видя Челси шампион на Англия тази година.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 21 ное 2012 11:43

Челси върши глупости. Абрамович сменя треньорите си като носни кърпички. Язък , че гледа мачове.На колко треньори напълни гушите вече не си спомням. Покупката на Торес за 50,000,000 евро пълна недомислица. Лошото е , че Челси има добър старт и сегашна позиция в първенството и смяната на тренера може да се окаже неблагоприятно на отбора , който и без това е покосяван от съдийте и ФА.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2012 11:44

bilyaletdinov написа:Добре , че шефовете на Челси не разсъждават като някои фенове на отбора във форума...Много правилно решение , според мен закъсняло даже . Абрама трябваше да му бие шута още след като спечели ШЛ и да даде свобода на Пеп да изгради един нов отбор . Надявам се Пеп да ви откаже , защото го харесвам изключитено много и не ми се иска да се забърква с вас , но ако се съгласи и с ресурса на Абрама ви очаква много светло бъдеще .

ПП : Един Бускетс много добре ще дойде на Челси :)

Леле, дано и като тебе не разсъждават, че иначе лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”