Много як мач ще е довечера.И двата отбора са ми симпатични и имат страхотни играчи.
Ще заложа на Ювентус.Пирло и Видал ми се струва че ще спечелят центъра + домакинският фактор , ТОРИНО е едно от най-трудните места за гостуване попринцип.ЧЕЛСИ е отборът който има какво да губи като носител на трофеят,към Ювентус няма чак чакива големи очаквания след последните трудни години които преживяха .Както казах по-голямото напрежение ще е в ЧЕЛСИ и ще е интересно как ще се справят играчи като Азар и Оскар ,които играят първият си сезон в ЧЕЛСИ и не са играли в такъв решителен мач
Ювентус - Челси (ШЛ) 20.11.2012 - 21.45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Ювентус - Челси (ШЛ) 20.11.2012 - 21.45
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
kryvopieca написа:След като бяхте запомнени като най-незаслужилия и късметлийски шампион,
Незаслужили, защото... уговаряха мачове, съдиите ги подпираха яко всеки мач, играеха грубо и контузваха противниците.... Айде кажи защо бяха незаслужили!
Иначе заслужили или не, днес Юве бие и при липса на издънка на Шахтьор в Дания, двата отбора продължават напред, а Челси остава да размишляват дали да държат Ди Матео още.
-
- Контакти:
drvasko98 написа:kryvopieca написа:След като бяхте запомнени като най-незаслужилия и късметлийски шампион,
Незаслужили, защото... уговаряха мачове, съдиите ги подпираха яко всеки мач, играеха грубо и контузваха противниците.... Айде кажи защо бяха незаслужили!
Иначе заслужили или не, днес Юве бие и при липса на издънка на Шахтьор в Дания, двата отбора продължават напред, а Челси остава да размишляват дали да държат Ди Матео още.
В някякъв английски сайт бях чел(ПОВТАРЯМ АНГЛИЙСКИ), че за трите мача с Барселона и Байерн, Челси са минали центъра с топка в крака 17 пъти

Челси определено не играе успешно в Италия-1.Загуба от Рома(2008) 2.Загуба от Интер(2010) 3.Загуба от Наполи(2011) и равенство срещу Ювентус(2009).
Челси реално,няма победа в гостуване(срещу Топ отбор) в последните 18 гостувания в турнира,което е доста обезпокоително!(Положителното е,че отбора е успял да отбележи гол в 16/18-те гостувания)+факта че Ювентус "е склонен" да прави Х-ве с английски отбори
Челси се намира в слаба форма(предвид статуса и амбициите на отбора),контузиите на важни играчи+липсата на креативност в атакуващ план,със сигурност ще окажат влияние върху представянето днес.
Домакинската форма на Ювентус е уникална(1 загуба от 30 мача),което е сериозен атестат,за постоянството и израстването на отбора.
А в ШЛ(като домакини),отборът има само една загуба от 20 мача,отново страхотно постижение.
Вариативността в атакуващ план и страхотната форма на Куалярела,дават още едно предимство за Ювентус,но също така не трябва да пропускаме и стабилността в защита и класата на Буфон.
Разбира се всичко това са просто любопитни факти,някои обособени като тенденции,които образно-"очертават" картата на фаворитизирането на Ювентус,но Челси неведнъж в подобен род двубои,е показвал своята класа и единност и в крайна сметка е излизал като победител,за когото се говори дълго
И в този ред на мисли,двубоят има всички предпоставки да се превърне в "Мачът на груповата фаза"
Залогът наистина е огромен-Амбициите на Ювентус v Честта на шампиона!
Челси реално,няма победа в гостуване(срещу Топ отбор) в последните 18 гостувания в турнира,което е доста обезпокоително!(Положителното е,че отбора е успял да отбележи гол в 16/18-те гостувания)+факта че Ювентус "е склонен" да прави Х-ве с английски отбори

Челси се намира в слаба форма(предвид статуса и амбициите на отбора),контузиите на важни играчи+липсата на креативност в атакуващ план,със сигурност ще окажат влияние върху представянето днес.
Домакинската форма на Ювентус е уникална(1 загуба от 30 мача),което е сериозен атестат,за постоянството и израстването на отбора.
А в ШЛ(като домакини),отборът има само една загуба от 20 мача,отново страхотно постижение.
Вариативността в атакуващ план и страхотната форма на Куалярела,дават още едно предимство за Ювентус,но също така не трябва да пропускаме и стабилността в защита и класата на Буфон.
Разбира се всичко това са просто любопитни факти,някои обособени като тенденции,които образно-"очертават" картата на фаворитизирането на Ювентус,но Челси неведнъж в подобен род двубои,е показвал своята класа и единност и в крайна сметка е излизал като победител,за когото се говори дълго

И в този ред на мисли,двубоят има всички предпоставки да се превърне в "Мачът на груповата фаза"

Залогът наистина е огромен-Амбициите на Ювентус v Честта на шампиона!
- Schleswiger...
- Контакти:
fireblood написа:Значи Мата си прави своеволия? Мата не подава на Торес? Гледайте мачовете първо и тогава говорете. Аз имам една теория, че Торес сам се изолира от играта. Това за Мата просто ме разби. Половината от головете на Торес са след подавания на Мата... Да не говорим колко чисти положения сам срещу вратаря е изпускал именно след пас на Хуан...
колко си прав

[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/27cbfb94dd14af7c51e94f8692130545/tumblr_ne82fzya5J1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
- christian825
- Контакти:
Tорес сам си е виновен за това, което представлява в момента!
Преди малко четох изказване на Капело по отношение на испанеца.
Просто не е реално колко е прав!
Преди малко четох изказване на Капело по отношение на испанеца.
Просто не е реално колко е прав!
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]
Май ще играем с Азар на върха на атаката...
kryvopieca написа:drvasko98 написа:kryvopieca написа:След като бяхте запомнени като най-незаслужилия и късметлийски шампион,
В някякъв английски сайт бях чел(ПОВТАРЯМ АНГЛИЙСКИ), че за трите мача с Барселона и Байерн, Челси са минали центъра с топка в крака 17 пъти![]()
Това значи по 5 близо на мач....това е СРАМ ЗА ФУТБОЛА....нима мислиш, че може да се нарече футбол....СРАМ....
По-голяма глупост не бях чувал скоро

За мача , ще е супер интересен и троен . Не очаквам обръщалка , така че , който поведе - той ще бие .
Последна промяна от DmG на 20 ное 2012 18:40, променено общо 1 път.
- christian825
- Контакти:
Kallachew написа:Май ще играем с Азар на върха на атаката...
Аз сега чета, че Торес е оставен извън групата!

Не знам до колко е вярно...
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
и аз четох че Азар ще е централен нападател ще е интересно да се пробва да видим какво ще стане