drago911 написа:Keyser Soze написа:@Драго "Друга грешка е подхода му към мачовете. С тези играчи отпред е грехота да не се напада и да се търси втори, успокоителен гол. Това се превръща в тенденция и промяната трябва да дойде от НЕГО.
Пич, че Ди Матео допуска грешки няма спор. Ама да твърдиш, че Челси не е търсил втори гол е странно. Ще ти кажа защо. Когато Тери се контузи, играчите се разконцентрираха, а Кейхил докато влезе в час, му трябваше малко време, тъй като Суарес веднага почна да го тормози. Но в добавеното време на първото и до 70-тата минута, Челси почти не даде на Ливърпул да излезе от неговата половина. Колко положения имаше Челси - аз поне се сещам за 4-5. Ако това не е търсене на втори гол, кое е?
Щом така мислиш.Да, имахме положения и аз не споря за това. Просто не натиснахме достатъчно. Играхме едно лежерно...
Вкарахме им гол и решихме, че те на нас немогат да вкарат и спряхме да играем. До кога ще продължават тея 50-60 метрови пасове от защитниците, колкото да се отърват от топката ? И тоя Микел може да е най-добрия в разбиването на атаки, ама няма такъв бездарник в предни позиции ! Не може да играеш в центъра на терена и да те е страх да подадеш топката напред, а я връщаш на Иванович да я ритне с всичка сила .... Торес за пореден път показа, че няма психиката да бъде голям играч, а е по-скоро мишок. Много ме тревожи начина на игра, просто вместо да се развиваме, имам чувството, че дърпаме надолу.. дано да греша !!!