Реших и аз да напиша нещо относно мача.
Мача тръгна много добре за нас. Първо с голово положение за Торес (което изпусна разбира се) и след това с огромна грешка в защитата на украинците. Имахме доброто начало оставаше само да вкараме втори гол и да убием темпото на игра в мача. Да, но това не се случи за наше съжаление. Последва доста бърз и лек гол който ни обърка на цяло. Гола дойте от лявата проблемна зона за нас през целия мач. Но не трябва само да виним Бертранд за първия гол. Цялата защита беше разбъркана и неориентирана. След този гол украинците започнаха да владеят мача с малко изключения до 40-та минута. На практика от една безобидна ситуация индивидуалните качества на някой от отбора (в случая Оскар) ни помогна. Наистина страхотен гол на Оскар. Той продължава със силните си изяви. Аз лично не вярвах, че ще успее да се наложи толкова бързо в отбора. До края на полувремето играхме нахъсано и мотивирано и ако бяхме отбелязали трети гол щяхме да си улесним мача. Според мен в съблекалнята Роби трябваше да мотивира повече нашите момчета и да излязат много по-силни от техните съперници. И както през първото полувреме пробив от десния фланг и отново защита ни не беше готова да реагира и получихме втори гол. Трябваше да се навдигнем много по-бързо след гола, но това не се случи. Азар направи много добро второ полувреме с пробиви, а и освен това започна да помага и на Бертранд и, като цяло проблемите там се намалиха. Също много ми хареса и играта на Микел. Той сякаш дърпаше отбора напред и искаше победата. Включваше се в атаките справяше се доста добре с неговите си задължения на терена. Имах някакво усещане, че ще вкара. Е познах, ама беше от засада.

Моузес не се включи много добре, но за сметка на това вкара много важен и решителен гол за нас. Аз лично не исках да взимаме Моузес, но все пак го предпочитах пред Хълк. Личи си, че има бъдеще и ще тормози доста бековете на нашите противници. Вилиан е страхотен, но за мен няма място в нашия отбор. Не, че няма нужните качества, ами просто ще стане много голяма конкуренцията за триото зад Торес/Стъридж (също прибавям и Моузес към този пост). Надявам се да вземем групата и Шахтьор да продължат и да се срещнат с Юнайтед на 1/8 Финалите.

Силно се надявам да измъкнем трите точки от Торино. Гледах им мача с Интер и май и те се изпаднали в някаква мини криза, като нас.

Айде гледаме към Ливърпул и дано там да се върнем на победния път.