Не можах да гледам мача много съсредоточено, но се получи хубав сблъсък. Оскар е гениален, в това вече спор няма.

Пак се нахвърляте всички върху Микел. Ама то нали трябва да има някого, щото вече ги няма Босингва, Калу, Малуда. Да, сгреши, но това не беше чак толкова фрапантна грешка в сравнение с тази срещу КПР. Бърка паса, добре. А после вижте от къде тръгва атаката. Защитата има достатъчно време, за да се подреди и да избегне този гол. За проблемите ни в отбрана не е виновен само Оби. Един Иванович например не показва обичайното си ниво тази година, но за него никой нищо не казва. ОК, критикувайте Микел, но да тръгваме да го обиждаме

Рамирес същата работа. Момчето с всеки изминал мач показва по-добра форма и му дайте малко кредит на доверие.
Точката си е точка и не трябва да я подценяваме. Все си мисля, че някой от Юве или нас ще се издъни в Донетск, и в крайна сметка това ще определи първото място в групата. И мен ме е яд, че изпуснахме победата, но не бива да се омаловажава отбора на Ювентус, които са си доста солиден и сработен тим. Е, ние имаме нужда от още време, и до 2 години си мисля, че ще започнат да идват успехите. Малко повече вяра в отбора и в мениджъра.