Челси - Ювентус, Сряда 19.09.12г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Челси - Ювентус, Сряда 19.09.12г., 21:45ч.

Мнениеот fireblood » 21 сеп 2012 15:12

Sardukar написа:Голът на сезона :)

И поне в Топ3 на най-красивите през сезона в ШЛ. :)

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Re: Челси - Ювентус, Сряда 19.09.12г., 21:45ч.

Мнениеот Wincky » 22 сеп 2012 16:42

Не можах да гледам мача много съсредоточено, но се получи хубав сблъсък. Оскар е гениален, в това вече спор няма. ;) Пак се нахвърляте всички върху Микел. Ама то нали трябва да има някого, щото вече ги няма Босингва, Калу, Малуда. Да, сгреши, но това не беше чак толкова фрапантна грешка в сравнение с тази срещу КПР. Бърка паса, добре. А после вижте от къде тръгва атаката. Защитата има достатъчно време, за да се подреди и да избегне този гол. За проблемите ни в отбрана не е виновен само Оби. Един Иванович например не показва обичайното си ниво тази година, но за него никой нищо не казва. ОК, критикувайте Микел, но да тръгваме да го обиждаме :shock: Рамирес същата работа. Момчето с всеки изминал мач показва по-добра форма и му дайте малко кредит на доверие.

Точката си е точка и не трябва да я подценяваме. Все си мисля, че някой от Юве или нас ще се издъни в Донетск, и в крайна сметка това ще определи първото място в групата. И мен ме е яд, че изпуснахме победата, но не бива да се омаловажава отбора на Ювентус, които са си доста солиден и сработен тим. Е, ние имаме нужда от още време, и до 2 години си мисля, че ще започнат да идват успехите. Малко повече вяра в отбора и в мениджъра. :)

Върни се в “Челси”