sslevski написа:Челси ли са на първо място.Да те са.Край с коментарите.
ОК "Шефе"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
sslevski написа:Челси ли са на първо място.Да те са.Край с коментарите.
drago911 написа:Изваждането на Мата от групата (заради измислена контузия)
Sardukar написа:Нужно е да се коментира играта на отбра. Все пак нея гледамеАма много крайното и полюсно категоризиране е дразнещо (поне за мен).
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Абсолютно заставам зад РДМ !
Отбора има потенциал и ще видите през Май как ще е.
Много ми се искаше да ги бием тея дори ме е много по-яд за този мач отколкото за глупавата супер купа но уви не можем да печелим всеки мач.Ако си бяхме вкарали положенията както обикновено става си биехме.
Единствено към Торес търпението ми се изчерпа и бих се радвал да го заменим с Фалкао
c0mba написа:Soulen написа:Абсолютно заставам зад РДМ !
Много ми се искаше да ги бием тея дори ме е много по-яд за този мач отколкото за глупавата супер купа но уви не можем да печелим всеки мач.Ако си бяхме вкарали положенията както обикновено става си биехме.
Единствено към Торес търпението ми се изчерпа и бих се радвал да го заменим с Фалкао
Пич иди се скрий някъде , недей разправя глупости за Торес , кво не ти харесва не мога да разбера . Кво ли ти се обяснявам никога няма да си смениш тъпата стериотипна гледна точка . ПОЗДРАВИ . Кретен!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:c0mba написа:Soulen написа:Абсолютно заставам зад РДМ !
Пич иди се скрий някъде , недей разправя глупости за Торес , кво не ти харесва не мога да разбера . Кво ли ти се обяснявам никога няма да си смениш тъпата стериотипна гледна точка . ПОЗДРАВИ . Кретен!
Абе тъпанар иди се скрий бе.Торес НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ДОРИ И НАПОЛОВИНА ДОБЪР КОЛКОТО Е ДРОГБА !
Той е просто леке и това се вижда в не един или 2 мача, а вече цели 2 години.Как да ми хареса.Сигурно от 20 години не сме имали толкова тъп нападател.Дзола, Ди Матео, че дори Гудьонсен и Креспо бяха по-добри.И аз за разлика от вас не съм си променял мнението за него от както го взехме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта