П.С: Другите фенове започнаха много бързо да си правят изводите. Нека техните любими отбори ни победят и тогава да отворят устите, ще бъде по-достойно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
CTAHKO написа:Kое му е странното вие само тук сте по-2-3 ника![]()
!Челси каква публика има из света ?? Това ви разправям средно-европейско клубче сте!
Станко лесно е да се рита паднал на земята !Затова няма да го правя ! Видно е ,че ще се криеш с месеци
windy26 написа:Удоволствие е да се четат прогнозите на Марми52 , 4-1 за Челси - почти го позна, а накрая дори намеси черно тото като една от причините за безобразната игра
![]()
Sardukar написа:Не е много трудно да се прогнозира, че в настоящето и в близкото бъдеще ЧЕЛСИ ще печели купи. Какво друго да прави с подобни инвестиции? Изключително широк и класен състав, който остава да се сработи и отрака. Винаги е хубаво да печелиш, но не винаги се получава. Ясно е, че повечето искахме супер купата, защото е престижен трофей, но поне от мотивацията на нашите любимци не изглеждаше да им пука много, много за нея. От една страна е гадно, защото цяла седмица чакахме този мач, а на края ни наклаха грубо. Но от друга е очевидно, че ЧЕЛСИ има по-големи цели през този сезон. Да се защити титлата в ШЛ трябва много фактори да работят за ЧЕЛСИ и ще е много сложно, а и е много рано да говорим за този турнир. Групата е сложна и ще трябва да се вложим, за да излезем от нея. Висшата лига е друга бира и честно казано много ми се е допилаПочнахме добре, а все още не са дебютирали Марин и Моузес. Оскар тепърва ще навлиза в спецификите на това първенство. Ако покажем постоянство в печеленето на точки "най-малкото" ще сме в борбата за титлата, а не за топ 4!
Kristianc написа:aguias, не си прав. Според мен Челси ще е в 3ката, а за ШЛ тука вече и аз мисля, че шанса да я вдигнат за 2ри пореден път е малък. Изглеждат ми мекошави тези новите в Челси. При един играч с/у тях тип Гатузо ще напълнят гащите. Все пак успех!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта