Sardukar написа:ПП Екипите са яки
Жълтите линии на корема ми идват малко в повече.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:ПП Екипите са яки
Chelsea94 написа:мирише на нов трениор ;д
Keyser Soze написа:Не бих казал, че играта беше много слаба, просто много глупави грешки в защита. Само не разбрах защо Марко Марин не игра, а Еден Азар стоя цял мач? В интерес на истината, някои от футболистите не са за такъв тип схема, в която трябва да се атакува постоянно. Есиен е твърде тромав, Мейрелеш доста неефективен, а Микел е полезен само, когато трябва да се руши играта в половината на Челси. Със сигурност срещу Ман Сити отборът няма да изглежда така
jaso написа:Вчера, не знам колко хора са гледали мача, в нападение изглеждаше Челси супер безсилен, въпреки че Азар и Торес бяха на терена. Едно 40% от отборите в Англия се очаква да играят така срещу Челси и, ако играта от вчера се запази, ще е много тежко...
fireblood написа:jaso написа:Вчера, не знам колко хора са гледали мача, в нападение изглеждаше Челси супер безсилен, въпреки че Азар и Торес бяха на терена. Едно 40% от отборите в Англия се очаква да играят така срещу Челси и, ако играта от вчера се запази, ще е много тежко...
Аре стига с тези глупости. Просто чета и се дразня. Ти как си представяш, че Челси ще излезе със същата концентрация срещу отбор от ВЛ? Тея контроли се взимат на ходом и са повече за феновете. Дори от мача за КШ няма да се разбере колко силен ще е Челси.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта