Трансферно лято 2012/2013 - Ъпдейт!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2012/2013 - Ъпдейт!
Добра селекция само остава Матейчо да ги впише в схемата.
Кевин де Брюн Челси го купиха още Януари месец но го оставиха да доиграе сезона в Генк .
Трансферът на Кевин Де Брюн е факт, още от края на януарския трансферен прозорец. Просто веднага бе даден под наем на бившия си клуб за половин сезон. От лятото той ще се присъедини към състава ни. 
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
Челси не взимат ли много идентични играчи -> К.Д.Брюн,М.Марин,Е.Азар са все с профила на Х.Мата пък и са
дребни и кльощави, май ще копират Барселона с ниски играчи . Хълк също е нисък ама е мега мощен .
дребни и кльощави, май ще копират Барселона с ниски играчи . Хълк също е нисък ама е мега мощен .
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Кевин подписа с нас още в края на Януари
Ето информация, ЦЪК!
Тази година ще залагаме на скоростта по крилата и най-вече - подмладяването на отбора
Pichichi - Кевин де Бруйн може да играе в халфовата линия, по двете крила Азар и Марин(немеца беше контузен и ще му трябва повечко време), а пък Хълк ще играе предполагам като втори нападател зад Торес
Тази година ще залагаме на скоростта по крилата и най-вече - подмладяването на отбора
Pichichi - Кевин де Бруйн може да играе в халфовата линия, по двете крила Азар и Марин(немеца беше контузен и ще му трябва повечко време), а пък Хълк ще играе предполагам като втори нападател зад Торес

По добра селекция не може да направиме ЕВАЛА АБРА ! Остава да станеме нагли и да купиме още някоя звезда 
Браво за старанието и хубавата тема
Иначе дано приключи възможно по-скоро сагата със селекцията и бъдещия треньор(който силно се надявам да бъде РДМ), защото с оглед количеството нови и напускащи, отборът ще се нуждае от солидна подготовка, през която да се наблегне на сработването на състава. Освен Хълк и Азар аз не спирам да повтарям, че имаме нужда и от един опорен халф, защото нямам вяра на Микел и Есиен, а нито Рамиреш, нито Лампард, нито Мейрелеш могат да изпълняват тази роля. Аз страшно много харесвам Ян М'Вила, защото е бърз, стабилен в единобосртвата и има добро подаване. Ако Босингва напусне, което е почти сигурно, ше ни трябва и един десен бег, но някои евтиничък и перспективен, защото ще е твърда резерва на Бране. Относно останалите напускащи май Калу е сигурен, но според мен няма смисъл да държим и Малуда и Есиен, защото се изчерпаха за отбора, а все още можем да вземем някой друг паунд за тях 
---- ---- ------- Чех ------ ---- ---
-Иванович- Тери-Луиз -А.Коул-
---- ---- ---- М'Вила --- ---- -----
--- --- Рамиреш---Азар--- --- ---
--- Хълк--- -- Торес --- --- Мата--
---- ---- ------- Чех ------ ---- ---
-Иванович- Тери-Луиз -А.Коул-
---- ---- ---- М'Вила --- ---- -----
--- --- Рамиреш---Азар--- --- ---
--- Хълк--- -- Торес --- --- Мата--
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
- John Terry
- Контакти:
Аз също мисля,че ни трябва още един вътрешен халф и евентуално десен бек!
Не бързайте толкова , засега сме взели само Марин !