arekusanderu написа:Joleco написа:Ди Матео сбърка състава. Сигурно ще ме плюете, но едно 70,80 минути Челси играеше най слабия мач в ШЛ. Не е ли така. Аз гледах и чаках чаках чаках. Викам поне 20, 30 минути ще обърнат мача и тактиката, ще натиснат. А то верно сякаш за продължения играеха.... сър Дрогба сър Лампард сър Чех.... какъв му беше случая на тоя Бъртранд ???????????? Ще ми отговори ли някой. Челси спечели с опита и невероятни футболисти като Чех, Дрогба, Лампард, Коул и тн тн.... Ди Матео за мен няма нищо общо. Да държи дърва като Бъртранд и Калу и да пусне Торес в 80++ минута е Престъпление! Неможе да е треньор. Знам жестоко е. Но като преспите и ако изгледате мача отново ще видите, че беше загубен мач. Просто сър Дрогба каза друго. Торес отново един от най добрите, да не кажа най добрия. Единствено той движеше нещата. Мата пак лош мач, просто не става с 1 плеймейкър работата....
От друга страна като се погледне. Пълни глупости написах. Той просто излезе с 11 в защита и нямаше как да играе Торес при тая тактика. Колко и да обичам Челси, това е немислимо. 90 минути без никаква мисъл за котра атака.. няма как да го търпи Абрама.... просто няма как. 90 минути чаках 1 атака нямаше. Торес влиза в 82 сиг минута... Бъртрант помагал на Коул. Ебаси глупостите... а на Веждичката кой помага. Това момче просто нямаше място на терена, тоя треньор реши да се прави на интересен. Горкия нито за ляв бек става нито за крило/халф
Иказваш че обичаш Челси хмм... добре отиди ти да направиш схемата а да ти имам и логиката... Сякаш Калу не помагаше ай моля ти са и БЕРТНАНД си игра добре ! Какво искаш да пусне Малуда който не е на 100 % не ти решаваш кой да пуснат ... щом е спечелил значи става за нещо по твойта логика незнам просто .