ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ Е НОВИЯТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!!

Мнениеот smoothc » 20 май 2012 03:10

Аз лично,в цялата ситуация мога да откроя две изключителни сами по себе си събития...които дори изглеждат като парадокс!
1.Лидерът и капитан Джон Тери...не участва в най-великият и съдбоносен двубой на Челси! Едва ли някой,някога си е представял,че това е възможно...е това бе факт и в крайна сметка Челси триумфира с Шампионската лига :)
2.Фернандо Торес вкара един от малкото си голове(срещу Барса) с екипа на Челси,а той реално се оказва един от най-важните в история на клуба,.....а черешката на тортата е в това,че Торес ще има възможност да спечели Суперкупата на Европа срещу не кой да е,а срещу .......родният си отбор-Атлетико Мадрид :)
Торес определено е най-щастливият човек на света в този момент....

Потребителски аватар
Съсел ми изя кошките
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя кошките » 20 май 2012 03:11

Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 май 2012 03:15

Съсел ми изя кошките написа:Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.

Вари да вардиш кукошките,че съсилът шъ ги изиде,да те е*а в чобанинът прост!

Потребителски аватар
Съсел ми изя кошките
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя кошките » 20 май 2012 03:19

Челси не засложава да играе пак в лигата. Спаружения дедо изведе Тотенхайм на четварто место и не е чесно абрамовците да играят место тех.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 20 май 2012 03:24

Искам да поздравя феновете на Челси за спечелената Шампионска Лига!Това е едно невероятно усещане което пожелавам на всеки един отбор!Съдбата си върна с лихвите за всичките глупости през годините-като започнем през голът-фантом през 2005 ( :oops: ),изпуснатата дузпа от Тери през 2008,и стигнем до 4 дузпи през 2009!ЧЕСТИТО!!!НО какво по дяволите беше това след края на мача-така ли се вдига купата на ШЛ?Аз всички други видях,но не Лампард и Тери,а купата бе на една страна.ПРОСТО ПОКЪРТИТЕЛНО!
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2012 03:24

Съсел ми изя кошките написа:Челси не засложава да играе пак в лигата. Спаружения дедо изведе Тотенхайм на четварто место и не е чесно абрамовците да играят место тех.

ЗАЩО :?: :?: :?: Щото едните взеха дубъл(в Англия и в Европа),а еврейчетата хванали четвъртото място в Англия :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 20 май 2012 03:28

Най-сладкия начин да играеш в ШЛ и следващата година е да спечелиш купата и да задигнеш квотата на Щорите в Англия! :lol: :lol:

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 20 май 2012 03:29

В Москва бях за Челси, но тогава нямаше такава разлика в класите. Да, победата си е победа, но това не променя факра, че Челси някак не стой като един заслужен шампион. Иначе се радвам, че Тери, лампард и Дрогба си получиха купата, която незаслужено загубиха през 2008

Потребителски аватар
Съсел ми изя кошките
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя кошките » 20 май 2012 03:29

CTAHKO написа:
Съсел ми изя кошките написа:Челси не засложава да играе пак в лигата. Спаружения дедо изведе Тотенхайм на четварто место и не е чесно абрамовците да играят место тех.

ЗАЩО :?: :?: :?: Щото едните взеха дубъл(в Англия и в Европа),а еврейчетата хванали четвъртото място в Англия :?: :?: :?:

Парвенсвото в Англея се играе цела година и има 40 крага и Тотенхайм си заслужават местото в Големата Лига. Челси извадиха касмет 2-3 мача да не им думнат 4-5 гола у вратъта и сега се имат за най големите на континента.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 май 2012 03:36

Между другото искам да вметна следното,лично за мен доста интересно съвпадение или както искате го наречете:
Челси е създаден през 1905 и печели Шампионската лига на 19-05 :)

Върни се в “Челси”