Барселона взима Дрогба ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона взима Дрогба ?!
Дайте да пускаме теми за това какво са обядвали днес футболистите на базата в Кобъм... Дано модератор се погрижи, защото скоро темата за финала в ШЛ ще потъне в забрава за сметка на тези спекулации... 

- becks32milan
- Контакти:
RedeviL написа:becks32milan написа:BLUE CHAMPIONS написа:Аналог на тази новина в България би била: Цска прибира Йовов като свободен агент...![]()
![]()
![]()
Пълна простотия е тази новина
+1905
Добре де като си +1905 що пускаш тема тогава?Какво има да се коментира повече?
За да има къде да коментираме глупостите на гонга.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Дрогба е машина но и още повече ще засили елемента симулации в Барселона и испанския футбол !!!
Pichichi написа:Дрогба е машина но и още повече ще засили елемента симулации в Барселона и испанския футбол !!!
Ми да взимат Гатузо и да засилят елемента на контузии в испанския футбол !

- becks32milan
- Контакти:
Beck's написа:Pichichi написа:Дрогба е машина но и още повече ще засили елемента симулации в Барселона и испанския футбол !!!
Ми да взимат Гатузо и да засилят елемента на контузии в испанския футбол !
Там квито техничари има, направо ще ги изяде

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Liquidator
- Контакти:

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Ще се радвам за Дрогба, той заслужава още успехи. Силна дума е, но е малко поизчерпан за Челси. Не е точната дума защото той донесе купа, ама ще е инжекция стимулант за него преминаването в Барселона
едит: оф тва е когато му мисля доброто. сега като се замисля на ново, за доброто на Челси... ще му горя фланелката като ливърпулци и ще го наричам предател, защото на практика Барселона е голям враг..... :Д
тва майтап. ама има голям риск за него да търка пейките, като Ибра и после... на 34г край на кариерата, по добре да търка в Челси според мен още поне 1 сезон имаме нужда от него!
едит: оф тва е когато му мисля доброто. сега като се замисля на ново, за доброто на Челси... ще му горя фланелката като ливърпулци и ще го наричам предател, защото на практика Барселона е голям враг..... :Д
тва майтап. ама има голям риск за него да търка пейките, като Ибра и после... на 34г край на кариерата, по добре да търка в Челси според мен още поне 1 сезон имаме нужда от него!
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
това според мен няма как да стане , най-малкото че не е нужен на барса
[center]
[/center]