Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Keyser Soze написа:Прав си за Мата... аз се чудех кой ми се губеше![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Добре че не гледах мача а бях навън....като видях лайвскора в киното 3:0 в 40 минута и лошо ми стана, ама все пак.... важния мач е на 19.05....Торес трябва да започне на крилото а Дрогба отпред - едно че ще е изненада за Байерн, друго че защитата им е слаба, а и Нандо върши доста повече работа в дефанзивен план от Стъридж примерно....![]()
Кви ги е свършил снощи, я дайте да видя ква греда е треснал
Angel CFC написа:JackPackage написа:Добре че не гледах мача а бях навън....като видях лайвскора в киното 3:0 в 40 минута и лошо ми стана, ама все пак.... важния мач е на 19.05....Торес трябва да започне на крилото а Дрогба отпред - едно че ще е изненада за Байерн, друго че защитата им е слаба, а и Нандо върши доста повече работа в дефанзивен план от Стъридж примерно....![]()
Кви ги е свършил снощи, я дайте да видя ква греда е треснал
http://www.youtube.com/watch?v=DRfwdvLY ... =endscreen ето тук има репортаж с головете и гредите!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта