Барселона 2:2 Челси (2:3), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Челси (0:1), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.
Ако утре СПЕЦИАЛНИЯ отстрани Байерн Мюнхен, мисля, че ще стане първият треньор с три шампионски титли!
- Mickey Mauser
South_Park написа:Mickey Mauser написа:Angoff написа:Една година печелиш всичко възможно друга губиш всичко за 3 дни ... това е футбола , честито на Челси но ако играят по-този начин на финала няма да ги подкрепям дори другия отбор да е Реал Мадрид.
Добре,въпреки,че на кого му пука за твоето мнение?
на мен ми пука,проблем
Имаш проблем?Реши си го и не ме занимавай със себе си.

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
-
- Контакти:
Един мач, който ще се помни вечно, който ще отекне във вечността. Най-Великият мач на Челси, който съм гледал. ПОКЛОН пред отбора. Благодарение на Господ Челси е на финал.
Едва ли на някой му е до това, НО... 51 минута - Меси налита на Лампард и го блъска силно с двете ръце в гърдите, но Лампард не е женски полов орган и не се хвърля като умряла риба на земята. За какъв картон беше това???
Едва ли на някой му е до това, НО... 51 минута - Меси налита на Лампард и го блъска силно с двете ръце в гърдите, но Лампард не е женски полов орган и не се хвърля като умряла риба на земята. За какъв картон беше това???
football.total написа:ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА ПРОТИВНИ ИСПАНЧЕТА! Когато преди 3 сезона един финландски помияр ви добута скандално до финала се кефехте! Сега мрете от яд!!! Много поздрави от ХЛАПЕТО!!!! 2-2 и ЧЕЛСИ Е НА ФИНАЛ!!!!
ФИНАЛ който Меци, Джуджиеста и другите от цирковата трупа на Барса ще гледат по телевизията!
Що , ти да не би да ходиш на стадиона да го гледаш?

- david_villa
- Контакти:
Трябва да бъдем честни Ди Матео много мъдри ходове направи и изгледа с привидно спокойствие мача.Той вярваше в победата.
Дано ни остане треньор,защото мисля че той има много по голям потенциал и си мисля,че ще успее да направи супер нападателен Челси.
ТОЙ просто почна от защитата.За което го и поздравявам.
Дано ни остане треньор,защото мисля че той има много по голям потенциал и си мисля,че ще успее да направи супер нападателен Челси.
ТОЙ просто почна от защитата.За което го и поздравявам.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Прекрасна вечер за футбола на Стария континент
IvoDivo написа:Боже до къде я докарах, да стискам палци за Реал, защото те вече със сигурност ще ви напълнят кошницата... Жалко за футбола... Очертава се невероятен финал с 22 човека пред вратата на Челси...
Не е истина....3 те ми най-омразни отбора останаха...ама Байерн ги мразя най-много май...от друга страна не искам и Моу да печели с трети отбот....лудница

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

В крайна сметка днес се случи най-доброто нещо във футбола. Макар че аз съм фен на този стил с многото подавания бях леко отегчен гледайки ги в испанското първенство. Имаше нужда от промяна Барселона и тя ще дойде след края на сезона. А, че каталунците са подпиран отбор спор няма. Навсякъде е така. Въпросът е, че днес оревахте света излишно.
А иначе сезона много ми прилича на този в който всички отписваха Интер и Байерн от финала.. дали пък Челси няма да повтори пътя на Интер ? Полуфиналите страшно много си приличаха. Пък даже и с братовчед ми се бъзикахме, че предишният път като ляв бек играеше Етоо, а днес Дрогба
А иначе сезона много ми прилича на този в който всички отписваха Интер и Байерн от финала.. дали пък Челси няма да повтори пътя на Интер ? Полуфиналите страшно много си приличаха. Пък даже и с братовчед ми се бъзикахме, че предишният път като ляв бек играеше Етоо, а днес Дрогба

Още не мога да повярвам за това ще изкрещя:
COME ON CELSEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
COME ON CELSEAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]