Барса доминираше футболно и с присъствие в половината на Челси.
Това си е факт, но всъщност чистите им положения не бяха чак толкова, че да съжеляват ...
Аз преброих точно 3 чисти - 2-те греди и онова на Сеск, където Коул изчисти пред гол-линията.
Другото беше някаква бъркотия и хаотично изпълнени фаулове пред наказателното, половината от които несъществуваха.
Иначе не одобравям прекалено защитната игра на Челси ...
Даже исках в последните 10-на минути "Сините" да потърсят втори гол, ама не решавам аз ...
Реванша ще е още по-тегав за Барса !
Дори и да поведът, няма как да са спокойни, защото Челси може да вкара и от половин положение ...
Има изпълнители за това !
Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- terry_lampard
- Контакти:
Re: Челси - Барселона - 1:0
Gospodin0v написа:Колеги не че се хваля,но имам две прогнози този сезон в Шампионската Лига.Първата беше 4 - 1 за Челси срещу Наполи.Познах,дори един от нашите фенове си го сложи като подпис,сега познах и този резултат на точен ...
Какво мислиш за реванша?

Последна промяна от terry_lampard на 19 апр 2012 00:09, променено общо 2 пъти.

Честито сини фенове! Всички ние чакахме този мач от 3 години, ей Бого той дойде! Нека се насладим на момента. Старите кучета си знаят работата! Просто нямам изобилие от думи в момента, затова спирам дотук. Само искам да допълня, че това за мен е като спечелен финал, защото помня колко много хора ни отписваха преди мача. 

Реванша ще е корено различен от този мач,а причините за това са много и комплексни 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Volov_Forever написа:Не ме интересува на колко години сиyasen написа:Това, което всички в форума разбраха е, че грам не разбираш от футбол или си толкова пристрастен към Челси, че не виждаш очевадни неща
Честито на Челси, бориха се, имаха късмет, победиха! Но не можеш да отречеш, че Барселона е много по-добрият отбор и заслужава да играе на финала
На целия свят им омръзна пасчетата от 2 метра на Барса, това е скучно и еднообразно, футболиситите на Барса са добри именно в това, в задържането на топктата, владеенето, извеждащите пасове, но им липсват умения в други чисто футболни компоненти (защита, реализиране на голове, статични положения) ... Барселона е един от най-силните отбори, но не може да се нарече най-силния отбор в света, това е пресилено! Но все пак медиите са една голяма сила в днешно време, много хора се влияят от тяхното мнение...[/quote]
Абе вие тука ме изумявате всичките честно ?! Как може да кажеш на отбор, който има около 150 гола за 50-60 мача, че реализирането на голове е слабо? За защитата и статичните положения съм по съгласен, ама за реализирането...[/quote]
"Цък-цък" не е футбол, момче младо. Как може толкова сбъркано да разглеждаш нещата? "Цък-цък" е футбол в квартала, но не и в действителност.
Вместо да играете "цък-цък", се врязвайте по - често в отбраната на съперника, бягайте повече, а вие само имитирате активност с това безсмислено владение на топката. Това е най - тъпият елемент, измислен във футбола. Владението на топката не значи победа, но много хора го нарекоха за вас, че така трябвало да бъде. Е, не е!
Надявам се другата седмица съдията да е още по - перфектен, да не даде никаква възможност на вашите играчи да симулират, като още от началото ги нашари заслужено с по един жълт!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Значи честита победа....Не мога да кажа какво ще стане в реванша защото днес мислих,че Барса ще бие с 0:3.....Без дузпи и картони не става май....Сега видях случайно във форумът им,че теренът им пречел

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
- JackPackage
- Контакти:
RENAULT написа:Значи честита победа....Не мога да кажа какво ще стане в реванша защото днес мислих,че Барса ще бие с 0:3.....Без дузпи и картони не става май....Сега видях случайно във форумът им,че теренът им пречел![]()
![]()
![]()
![]()
Беше по-малък, валеше дъжд, тревата беше много пораснала и не се виждаха играчите, най-вече Лео.....разбирам им тревогите...

Несериозно е да се оправдават с глупости - просто късмета беше на наша страна днес

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

-
- Контакти:
daniel875 написа:Volov_Forever написа:Не ме интересува на колко години сиyasen написа:Това, което всички в форума разбраха е, че грам не разбираш от футбол или си толкова пристрастен към Челси, че не виждаш очевадни неща
Честито на Челси, бориха се, имаха късмет, победиха! Но не можеш да отречеш, че Барселона е много по-добрият отбор и заслужава да играе на финала
На целия свят им омръзна пасчетата от 2 метра на Барса, това е скучно и еднообразно, футболиситите на Барса са добри именно в това, в задържането на топктата, владеенето, извеждащите пасове, но им липсват умения в други чисто футболни компоненти (защита, реализиране на голове, статични положения) ... Барселона е един от най-силните отбори, но не може да се нарече най-силния отбор в света, това е пресилено! Но все пак медиите са една голяма сила в днешно време, много хора се влияят от тяхното мнение...
Абе вие тука ме изумявате всичките честно ?! Как може да кажеш на отбор, който има около 150 гола за 50-60 мача, че реализирането на голове е слабо? За защитата и статичните положения съм по съгласен, ама за реализирането...[/quote]
"Цък-цък" не е футбол, момче младо. Как може толкова сбъркано да разглеждаш нещата? "Цък-цък" е футбол в квартала, но не и в действителност.
Вместо да играете "цък-цък", се врязвайте по - често в отбраната на съперника, бягайте повече, а вие само имитирате активност с това безсмислено владение на топката. Това е най - тъпият елемент, измислен във футбола. Владението на топката не значи победа, но много хора го нарекоха за вас, че така трябвало да бъде. Е, не е!
Надявам се другата седмица съдията да е още по - перфектен, да не даде никаква възможност на вашите играчи да симулират, като още от началото ги нашари заслужено с по един жълт![/quote]
ЧЕСТИТА ПОБЕДА и недей да летиш много в облаците, защото колкото по отвисоко падаш толкова повече боли

3 дена иху и после на Ноу Камп ТИХО ... 2 греди , изчистване от голлинията , Чех нз как изкара топката на Пуйол е има и го това във Футбола но го има в 1 мач на 300 ... в Сряда ще е грабваме телата и 3-4 гола не им мърдат на тия смешни футболисчета на Челси , 2-то полувреме не минаха центъра ма нищо де нека се радват 3 дни позволено им е .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,