Тотнъм - Челси, Неделя 15.04.12г., 20:00ч. (FA Cup)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тотнъм - Челси, Неделя 15.04.12г., 20:00ч. (FA Cup)

Мнениеот CTAHKO » 17 апр 2012 13:27

Santiago Munezz написа:
СВОБОДЕН написа:Аз не съм фен на никой от двата отбора, но исках Тотнъм да бият защото от Челси и техния бос ми писна. До гола на Челси, Тотнъм беше по добрия отбор. Любопитно е, ако имаха късмет и бяха повели, какво щеше да се случи. Но Челси поведе с първата си атака и майсторското изпълнение на Дрогба. Все още нищо не се знаеше, но този втори "гол" предреши мача. Че не е гол и има нарушение преди това е ясно и за децата. Но това пречупи Тотнъм и въпреки гола който вкараха след това играта им се разстрои. След това за Челси беше лесно на контри. Феновете на Челси пищят когато са ощетени, но къде са сега. Миналата година пак срещу Тотнъм им признаха един подобен гол и един от засада и биха с 2:1. За това сега ще съм за Ливърпул, въпреки, че не са ми любимци. Нека да си кажем, че Ди Матео стабилизира резултатите на тима, но играта не променила кой знае колко.Увеличи се зависимостта от Дрогба, Лампард и сие, което в крайна сметка ще има отрицатели последици в дългосрочен план и което ВиашБоаш искаше да изкорени, но не му позволиха.

Ние всички сме покросени от новината,че ще си за Пуул на финала :( :( :(

:lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 18 апр 2012 00:57

http://cdn.caughtoffside.com/wp-content ... d-Goal.jpg

Голлинията! Къде е левия крак на Екото! Чист гол който можеше да не се зачете ако съдията беше решил да се застрахова. Демек най обективно погледнато какво е 60:40 по скоро има гол?
А аз питам защо тея от Диема си позволяват такива крайни мнения(от камера ЗАД вратата)??? Има ли им някой е-майла да ги попсувам малко. Прекалено мразят Челси. През целия мач натякваше шибания коментатор как съдията решил мача едва ли не, не му помня точните думи. Нещо от рода че било престъпно и че Тотнъм нямало как да играят. А Тотнъм вкараха гол след това и имаха супер силни минути. Ок съдията подари гол на Челси, но това ли реши мача. 5 парцала ок 4 и половина. И като се оставят головете на страна, играта като се погледне ще разберат защо са загубили. С 10-15 мин не се печели голям мач. Затова и Тотнъм са средняк който ще се класира на 5 или 6 място...
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 апр 2012 13:17

Ти пък още ли им обръщаш внимание на тези "коментатори" и "анализатори" от Диема ;) За да разбереш колко са безпристрастни и компетентни,е достаъчно да чуеш и видиш какви ги говорят като победим с гол в продължението на мача :roll: Когато това се случи на Челси,според тях е плод на късмет,а ако е на МЮ е проява на характер :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2012 13:31

Тия от Диема е ясно, че са Челсо-фоби ...

Аз отдавна не им обръщам внимание. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”