Santiago Munezz написа:СВОБОДЕН написа:Аз не съм фен на никой от двата отбора, но исках Тотнъм да бият защото от Челси и техния бос ми писна. До гола на Челси, Тотнъм беше по добрия отбор. Любопитно е, ако имаха късмет и бяха повели, какво щеше да се случи. Но Челси поведе с първата си атака и майсторското изпълнение на Дрогба. Все още нищо не се знаеше, но този втори "гол" предреши мача. Че не е гол и има нарушение преди това е ясно и за децата. Но това пречупи Тотнъм и въпреки гола който вкараха след това играта им се разстрои. След това за Челси беше лесно на контри. Феновете на Челси пищят когато са ощетени, но къде са сега. Миналата година пак срещу Тотнъм им признаха един подобен гол и един от засада и биха с 2:1. За това сега ще съм за Ливърпул, въпреки, че не са ми любимци. Нека да си кажем, че Ди Матео стабилизира резултатите на тима, но играта не променила кой знае колко.Увеличи се зависимостта от Дрогба, Лампард и сие, което в крайна сметка ще има отрицатели последици в дългосрочен план и което ВиашБоаш искаше да изкорени, но не му позволиха.
Ние всички сме покросени от новината,че ще си за Пуул на финала![]()
![]()