ЧРД на Фернандо Торес!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: ЧРД на Фернандо Торес!

Мнениеот RedMagic » 21 мар 2012 19:50

Ncklo написа:
Nightfate написа:
Ballancee написа:Айде стига бе историо , трофей , традициииии . Вие го обърнахте на бартак . Знаем всички за славните години бла-бла историята ни е еди каква си . Торес направи грешен избор, трябваше да остане и да изпадне заедно с Пуля при Ходжсън , друго ?
Стига сте живеели в миналото , в настоящето Челси е 1 (ЕДНО) ниво над Ливъра ТОЧКА !

Ебахти нивото сте немам думи ! За това сте 5-ти.За вас и Арсенал е ниво под Челси ,ама са пред тях в класирането .. :lol:

Опа, шампионите на картонената купа КК се обадиха. Смешници сте всички! Разчитате само на някаква история, но събудете се!!! Това е футбол, а не час по история! Ливърпул къде са бе мойто момче? Тръгнал да ми коментира Челси... я погледни отбора ти къде се намира и ще се класира ли в ЛЕ...

Бавен, ние взехме картонената купа КК и вече се класирахме за ЛЕ. Въпроса е, както сте се забързали, дали ВИЕ ще се класирате в ЛЕ и дали ще спечелите дори хартиена купа (естествено, че не, но все пак, длъжен съм да задам въпрос). Не виждам някъде да обиждаме Челси, или поне не аз. Всеки нормален фен на Челси не би се засегнал по никакъв начин от коментара ми, но всеки такъв на Ливърпул би се засегнал от това, че сме живеели в "нереален свят", че всеки път сме имали "мечти, докато не дойде Брага да ни свали на земята" и т.н. Чакайте бе, че к'ви сте вие да казвате кой ще сваля Ливърпул на земята и кой не ? Това, че ти се смееш на собствените си гафове, + още 1-2, в които напълно изненадващо и шокиращо за мен попада Баланса, си е твой проблем братле. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 22 мар 2012 14:55

Ncklo написа:
Nightfate написа:
Ballancee написа:Айде стига бе историо , трофей , традициииии . Вие го обърнахте на бартак . Знаем всички за славните години бла-бла историята ни е еди каква си . Торес направи грешен избор, трябваше да остане и да изпадне заедно с Пуля при Ходжсън , друго ?
Стига сте живеели в миналото , в настоящето Челси е 1 (ЕДНО) ниво над Ливъра ТОЧКА !

Ебахти нивото сте немам думи ! За това сте 5-ти.За вас и Арсенал е ниво под Челси ,ама са пред тях в класирането .. :lol:

Опа, шампионите на картонената купа КК се обадиха. Смешници сте всички! Разчитате само на някаква история, но събудете се!!! Това е футбол, а не час по история! Ливърпул къде са бе мойто момче? Тръгнал да ми коментира Челси... я погледни отбора ти къде се намира и ще се класира ли в ЛЕ...

Скрий се ! Новоизлюпен фен от ерата Абрамович ми говори къде е Ливърпул .. майкооооооооо .. :lol: :lol:
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 22 мар 2012 16:06

RedMagic написа:Оп, мисля, че казах, че не сме най-великите ТОЧНО в момента ? Отборите, които изброи, нямат нищо общо с Ливърпул. Нямат 1/3 от историята, славата и традициите, които Ливърпул има. Написах цял роман за Ливърпул, да, защото засегна темата, че някакви си Брага щели да ни свалят набързо на земята и да ни убият "мечтите от нереалния свят". Нереален свят, ама друг път ! Не знам какво сте си говорили с другите фенове на Ливърпул и какво мислите за тях, но да обиждате отбор като Ливърпул, подигравайки се с някаква си Брага, това е недопустимо и никой фен няма да приеме това току-така. Тоя, дето ме е коментирал, бате, тая фраза важи за много неща в живота, не само за футбола, но явно няма смисъл да ти обяснявам тези неща. Живота ми я е обадил, но явно ти още не си я научил. Ще му дойде времето... :)

добре извиняваи.... няма да ви свалят на земята брага.... ще ви свалят КПР , УБА , НБА и прочие още други такива съкращения ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 22 мар 2012 16:12

а сега горещо ти препоръчвам филма "да изчезнеш за 60 секунди" (които ти е до болка познат) .. както и новата версия "да изчезнеш за 13 минути" :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Челси”