Ncklo написа:Nightfate написа:Ballancee написа:Айде стига бе историо , трофей , традициииии . Вие го обърнахте на бартак . Знаем всички за славните години бла-бла историята ни е еди каква си . Торес направи грешен избор, трябваше да остане и да изпадне заедно с Пуля при Ходжсън , друго ?
Стига сте живеели в миналото , в настоящето Челси е 1 (ЕДНО) ниво над Ливъра ТОЧКА !
Ебахти нивото сте немам думи ! За това сте 5-ти.За вас и Арсенал е ниво под Челси ,ама са пред тях в класирането ..
Опа, шампионите на картонената купа КК се обадиха. Смешници сте всички! Разчитате само на някаква история, но събудете се!!! Това е футбол, а не час по история! Ливърпул къде са бе мойто момче? Тръгнал да ми коментира Челси... я погледни отбора ти къде се намира и ще се класира ли в ЛЕ...
Бавен, ние взехме картонената купа КК и вече се класирахме за ЛЕ. Въпроса е, както сте се забързали, дали ВИЕ ще се класирате в ЛЕ и дали ще спечелите дори хартиена купа (естествено, че не, но все пак, длъжен съм да задам въпрос). Не виждам някъде да обиждаме Челси, или поне не аз. Всеки нормален фен на Челси не би се засегнал по никакъв начин от коментара ми, но всеки такъв на Ливърпул би се засегнал от това, че сме живеели в "нереален свят", че всеки път сме имали "мечти, докато не дойде Брага да ни свали на земята" и т.н. Чакайте бе, че к'ви сте вие да казвате кой ще сваля Ливърпул на земята и кой не ? Това, че ти се смееш на собствените си гафове, + още 1-2, в които напълно изненадващо и шокиращо за мен попада Баланса, си е твой проблем братле.