Sardukar написа:От коя държава е съдията ?
Погледнах в сайта на Уефа,но никъде не пишеше ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:От коя държава е съдията ?
Sardukar написа:може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала)Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора
Очаквам да ни бутнат с дузпа след 1000000000000000 ситуации, в които ни се подиграваха в продължения на години (в последните три дори са поредни с/у Барса в Лондон; с/у Интер в Милано; с/у МанЮ в Лондон). Шегувам се дузпа в елиминациите няма да има освен в продълженията на редовното време, когато сме отпаднали и доиграваме мача
![]()
ПП Ако трябва да съм сериозен се надявам да се играе по-свободно и да ги наритаме
Lukanku написа:Sardukar написа:може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала)Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора
Очаквам да ни бутнат с дузпа след 1000000000000000 ситуации, в които ни се подиграваха в продължения на години (в последните три дори са поредни с/у Барса в Лондон; с/у Интер в Милано; с/у МанЮ в Лондон). Шегувам се дузпа в елиминациите няма да има освен в продълженията на редовното време, когато сме отпаднали и доиграваме мача
![]()
ПП Ако трябва да съм сериозен се надявам да се играе по-свободно и да ги наритаме
ЙовребРо отдавна не свири в евротурнирите
Sardukar написа:за това съм написал, че е завръщането на кавала
Gospodin0v написа:И тъй като това ми е първа тема,а успеха е с начинаещите ...![]()
Челси 4 - 1 Наполи
Без гол няма да ни се размине,много слаби отзад .... Фантастична прогноза е моята,но стискам палци .....
Gospodin0v написа:Lukanku написа:Sardukar написа:може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала)Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора
![]()
ЙовребРо отдавна не свири в евротурнирите
Йоребро 3 месеца след мача,стана монах.Защото както каза той в интервю,че натрупал големи грехове и Дрогба го будел нощем,като кошмар !![]()
![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта