Ballancee написа:[center]
1. Необходима ли беше тази промяна или можеше да се почака реванша с Наполи или съответно края на сезона![]()
2. Как оценявате работата му през последните 9 месеца начело на клуба![]()
3. Къде се провали той![]()
4. Кога загуби съблекалнията и защо![]()
5. Беше ли прав да продаде Анелка и Алекс![]()
6. Бяха ли му предоставени достатъчно средства за да направи планираната и необходимата промяна за която бе взет от Порто![]()
7. Съгласни ли бяхте със налаганият от него стил на игра + изтеглената толкова напред защита![]()
8. Защо играчите бяха против неговите методи на работа и не одобряваха честото си оставяне на пейката![]()
9. Дали даде да се разбере ,че той е шефа и всеки трябва да се съобразява с него![]()
10. Дали не опита да прилича на Моуриньо в последните си месеци с арогантното си поведение и отчасти не разумните си изказвания![]()
11. Съжалявате ли за уволнението и мислите ли ,че той трябваше да изгради новият Челси макар и да рискува този сезон да остане без отличие?
Засегнах най - наболелите теми свързани с него в последните месеци. Не съм ги изреждал по хронология .Нека всеки изкаже свойте мнения по въпросите.[/center]
1. Може би трябваше да се даде повечко шанс на човека, но все пак Абрамович иска успехи веднага, а и играчите не бяха честни спрямо АВБ да го бойкотират по този начин. В крайна сметка никой не знае какво точно е станало, за да се стигне до уволнението му.
2. Привлече един от най-добрите плеймейкъри във ВЛ в лицето на Мата, за което няма как да го критикуваме. Да се държи обаче по този начин с най-лоялните играчи на Челси, играчите, които в последните години са истински икони за този клуб и едното не може без другото, сякаш беше доста нелепо.
3. Може би с по-горе споменатото си държание към играчи като Лампард, Коул, Дрогба и Тери. От там може би дойдоха и лошите резултати.
4. Отговорът на този въпрос е същият, като на предните два.
5. Анелка изигра няколко доста успешни както за него, така и за клуба години в Челси. Според мен беше голяма грешка, че играч като него, голмайстор, който ставайки от пейката може да реши даден мач, беше изритан по толкова долен начин и пратен да играе чак в Китай в някакъв безизвестен клуб. Колкото до Алекс, за мен е един много добър защитник, който пак заради лошото отношение към него от страна на АВБ, реши да се върне при човека, който може би най-много го ценеше от всички мениджъри на Челси, под ръководството на които Алекс е играл - Карло Анчелоти.
6. За недостиг на средства в клуб като Челси няма как да се говори. Там пари има и тези пари се дават на мениджърите, а от там всичко зависи от тях. А единственият добър трансфер на АВБ до сега в Челси е Мата.
7. Гледал съм 20-тина мача на Челси този сезон (което не е никак малко) и схемата не беше чак толкова различна от тази от предните сезони. Поне според мен.
8. Явно предишните мениджъри на Челси са ценили достатъчно иконите на отбора и са ги оставяли да им помагат в работата, докато очевидно АВБ е искал да бъде нещо като Бог в съблекалнята и всеки да се съобразява с него. Именно и за това се скараха с Лампард и Коул.
9. Отговорът е положителен, но по този начин си спечели само гнева на футболистите.
10. АВБ си е АВБ и по нищо не прилича на Моуриньо. Двама различни човека, колкото и да си приличат, всъщност са много различни. А понеже Моуриньо бил учител на АВБ, понеже АВБ ходил по неговите стъпки, значи двамата са еднакви. Няма такова нещо, там беше и грешката на АВБ, явно няма нужното самочувствие да излезе и да говори това, което мисли и иска да каже.
11. Челси се представя много добре в последните години в ФА Къп и печеленето на тази купа под ръководството на АВБ не изглеждаше никак невъзможно. Дори и да не бъде преодолян Наполи в ШЛ, според мен АВБ имаше всички предпоставки да спечели ФА Къп и да влезе в Топ 4. Дали вече Абрамович е мислил така, това е друга тема.