Дяволът, който уж не съществува
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Дяволът, който уж не съществува
И на мен ми харесваше АВБ, но след последните продукции на Челси наистина не останах убеден, че той разбира английския футбол. Когато в един отбор няма нито един футболист който да е във форма за това определено е виновен треньора! Дано само не върнат страхливеца гуус!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Едва ли Абрамович е толкова глупав да си мисли, че ще печели пари от футбол. Той го използва за имидж и най-вече за пране на пари (което пак си е печалба де), а не за правенето им. Дори Челси да спечелят всичко възможно, ще са на загуба, защото това което ще вземат като пари + парите от реклами, билети, фланелки и т.н., няма да покрие и половината от инвестициите на руснака.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Медиите тирижират кой са кандидатите за поста , изброени са 8 човека .
Това са :
Моуриньо
Бенитес
Гуардиола
Ди Матео( за постоянно)
Капело
Марвайк
Биелса
Хидинк
Фаворити били Бенитес и Моуриньо .Шансовете той да се върне зависели от това какво ще постигне с настоящият си клуб този сезон .
Бижутера написа:Според мен пък Вилаш-Боаш си е страхотен треньор, просто не му потръгна в Челси. Въпреки това бъдещето пред него е светло.
АВБ е доста умен настаник с идеи, просто може би не бе за Челси или прекалено рано пое този тим. Дано поеме друг отбор, където да разкрие истинския си потенциал. Успех му желая!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

saffron написа:мн хубав материал .. браво
цялата истина в едно изречение " По-важното е, че младият специалист така и не разбра, че за да градиш нещо ново, не трябва да събаряш основите – нещо което той или не отчете, или на инат не искаше да го прави."
За да изградиш нещо нова трябва да ртазрушиш цялата сграда с основите, а не върху стария бетон да наслагваш нови тухли.

АВБ е един абсолютен посредственик !

Този човек няма никакво самочувствие, а камоли самочувствие на победител. Поставянето на този човек начело на един от най-успешните през последните години европейски отбори, е толкова нелепо, колкото да сложиш Мистър Бийн за министър-председател на Великобритания !

Футболистите безпогрешно усещат неувереността на своя треньор в съблекалнята. На всичко отгоре той се опита да компенсира собствения си страх от поста, с налагане над лидерите и легенди на отбора като Франки Лампард например. Това би обрекло на провал далеч по-доказани треньори от португалския рижко. За него подобно поведение беше катастрофа. За отбора и феновете му - трагедия !

Освен всичко друго, следейки мачовете на любимия Челси, аз се убедих, че АВБ е човек, който просто не разбира от футбол. Никой не може да ме убеди в противното.
Аргументите някой друг път ...
Днес за АВБ като за умрелите - или добро, или нищо. Затова спирам дотук.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- RedMagic
- Контакти:
[quote="Ballancee"]
Друго не съм и очаквал.
Моу е БОГ пред Гафа. 

Друго не съм и очаквал.

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]