Челси - Дрогба + Торес =Голове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Re: Челси - Дрогба + Торес =Голове?

Мнениеот falcao » 14 фев 2012 20:00

fireblood написа:--------------------Чех-------------------
Иванович---Тери---Луиз---Бъртранд
-------------Майкъл Есиен-------------
Рамирес---------------------------Мата
-----------ФРАНК ЛАМПАРД-----------
------Стъридж-----------Кавани-------

Скамейка: Куртоа, Кейхил, Кайл Уокър, Валбуена, МакЕкран, Лукаку, Дрогба.

П.С: Да поясня. Това според мен е идеалният състав за следващия сезон. Силно се надявам да привлечем Кавани и Валбуена. Кайл Уокър е много бърз и в същото време добър в дефанзивен план футболист. Идеален за отбора. :) В отбора ТРЯБВА да останат лидерите Дрогба и Лампард. МакЕкран и Бертранд трябва да получават своите шансове, както и Лукаку. С Този състав смятам, че бихме могли да се борим за всички купи. Продадени: ФЕРНАНДО ТОРЕС, Малуда, БОСИНГВА, Ашли Коул, РАУЛ МЕЙРЕЛЕШ.

Легенда: Футболистите с Caps Lock, трябва да бъдат продаден на всяка цена. :lol:

Извинявай,но Уокър няма как да дойде в Челси за да бъде резерва на Иванович.Хубаво е това с човека,който си написал зад нападателите,но едва ли Лампард ще може да изнася толкова класни мачове както сме свикнали.Времето минава и заминава неусетно и мисля,че е време да се помисли за решение в бъдещето :).
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Rezdorn
Контакти:

Мнениеот Rezdorn » 15 фев 2012 10:16

fireblood написа:--------------------Чех-------------------
Иванович---Тери---Луиз---Бъртранд
-------------Майкъл Есиен-------------
Рамирес---------------------------Мата
-----------ФРАНК ЛАМПАРД-----------
------Стъридж-----------Кавани-------

Скамейка: Куртоа, Кейхил, Кайл Уокър, Валбуена, МакЕкран, Лукаку, Дрогба.

П.С: Да поясня. Това според мен е идеалният състав за следващия сезон. Силно се надявам да привлечем Кавани и Валбуена. Кайл Уокър е много бърз и в същото време добър в дефанзивен план футболист. Идеален за отбора. :) В отбора ТРЯБВА да останат лидерите Дрогба и Лампард. МакЕкран и Бертранд трябва да получават своите шансове, както и Лукаку. С Този състав смятам, че бихме могли да се борим за всички купи. Продадени: ФЕРНАНДО ТОРЕС, Малуда, БОСИНГВА, Ашли Коул, РАУЛ МЕЙРЕЛЕШ.

Легенда: Футболистите с Caps Lock, трябва да бъдат продаден на всяка цена. :lol:

Според теб защо Меирелеш трябва да напусне при полойение, че някои пъти пробва удари, опитва дълги пасове ! И нали тези с Капс Лока трябва да напуснат задължително, то Франки ! Защо е :D :D

Потребителски аватар
Rezdorn
Контакти:

Мнениеот Rezdorn » 15 фев 2012 21:58

Вместо да пишете 40-45 млн за модрич, за мен по-добре е да се земе Кевин Принс Боатенг или Ганзо. Ако Милан отпаднат, а Челси (дано стане) да са шампиони или финалист или на полуфинал може и да по иска и разбира се да са в топ 4 в ПЛ ! За Ганзо, една млада бразилска кръв. С Рамирез от 2 позиция да влизат или той да дава извеждащи, но за жалост трансферната политика е г/д ! Луиз и Мата добре Торес зле и така .....

Александър Аспарухов
Контакти:

Мнениеот Александър Аспарухов » 16 фев 2012 19:01

fireblood написа:
bez-nick написа:И в двата ти състава- твърд титуляр най-бездарния нападател в историята на Челси с 3 гол от 100 мача и няколко поредици от по 20 мача без гол :lol: феновете на Челси могат да си пуснат видео с мачовете на Ливърпул, както и тези срещу Челси, за да видят голове на Торес :mrgreen:

Ето, че Сашо Диков на форума е прав за първи път. Всичко, което си написал по-горе е все едно изречено от мен. :shock:

Явно не знаеш какво значи бездарен неможеш да говориш така за Световен и Европейски шампион !!! Бил е най-добър футболист на европейско за младежи и юноши и става голмайстор на турнирите !!! Не разбирате от футбол за това не говорете ;) поинтересувайте се почетете малко че ще ви се смеят някъде ;) обиждате Торес но вище другите футболисти на Челси и ми кажете колко играят добре Какво ми боготворите Чех пълен Смешник Търнбул е с класа над него кажете ми кога за последно чех ни е спасил 2 пъти 3 гола не ни стигат за победа а забележете какво прави Търнбул за купата ... ;) айде поинтересувайте се първо и тогава говорете ;)

Върни се в “Челси”