Евертън - Челси, Събота 11.02.12г., 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Евертън - Челси, Събота 11.02.12г., 17:00ч.
Поредното шоу показано от футболистите на Челси.Никаква скорост, никакво желание за игра, според мен АБВ трябва да бъде уволнен.В противен случай Челси няма да завършат в топ 4.
would написа:Поредното шоу показано от футболистите на Челси.Никаква скорост, никакво желание за игра, според мен АБВ трябва да бъде уволнен.В противен случай Челси няма да завършат в топ 4.
И като го уволним какво правим

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Не е точно така. Винаги при подобна смяна на треньор, или собственик целият отбор се амбицира да показва по-добри игри. Точно това им трябва на играчите, ако не успее АВБ да ги вдъхнови по някакъв начин поне в ШЛ или ФА Къп. 

fireblood написа:Не е точно така. Винаги при подобна смяна на треньор, или собственик целият отбор се амбицира да показва по-добри игри. Точно това им трябва на играчите, ако не успее АВБ да ги вдъхнови по някакъв начин поне в ШЛ или ФА Къп.
Кой ще се вдъхнови, Босингва ли ? Трябват и нови футболисти, не само треньор. Нарича се смяна на поколенията

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
CTAHKO написа:would написа:Поредното шоу показано от футболистите на Челси.Никаква скорост, никакво желание за игра, според мен АБВ трябва да бъде уволнен.В противен случай Челси няма да завършат в топ 4.
И като го уволним какво правимНов барадак със стари курви
Футболистите не са чак толкова лоши.Вярно е че има някои, които вече не са за този отбор - визирам Малуда, Босингва,Микел.Но според мен големия проблем идва от треньора, просто очевадно е че отбора не върви, на доста от феновете не им харесва стила на игра, няма резултати.Говори се че Капело ще премине в Челси, все си мисля че всеки друг ще е по подходящ от АВБ.