Челси - Дрогба + Торес =Голове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Дрогба + Торес =Голове?
Торес като не вкарва ,веднага има адекватно решение за смяна - влиза лакомията Стъридж.Той иска само той да вкарва.Няма лошо.Най-лошото последно време е ,че нямаме смени ,които да обърнат негативен мач.за това не ни трябва за момента тази тактика 4-3-3.А при Ман Ю смените са много.Срещу нас влиза Поул Скоулс и Чичарито и виждаме какво става.В Челси проблеми е от години насам не е от този сезон,но явно някои хора не го виждат това.Остаряващете футболисти нямат равностойни смени.Хора като Калу и Микел отдавна трябаше да са напуснали.Просто транферната политика е трагедия.Не се купуват креативни футболисти,а повярвайте ми,ако Челси имаше халфовата линия на Тотнъм Торес още от миналия сезон щеше да се е разбил от голове.При него проблема е психологически.
--------------------Чех-------------------
Иванович---Тери---Луиз---Бъртранд
-------------Майкъл Есиен-------------
Рамирес---------------------------Мата
-----------ФРАНК ЛАМПАРД-----------
------Стъридж-----------Кавани-------
Скамейка: Куртоа, Кейхил, Кайл Уокър, Валбуена, МакЕкран, Лукаку, Дрогба.
П.С: Да поясня. Това според мен е идеалният състав за следващия сезон. Силно се надявам да привлечем Кавани и Валбуена. Кайл Уокър е много бърз и в същото време добър в дефанзивен план футболист. Идеален за отбора.
В отбора ТРЯБВА да останат лидерите Дрогба и Лампард. МакЕкран и Бертранд трябва да получават своите шансове, както и Лукаку. С Този състав смятам, че бихме могли да се борим за всички купи. Продадени: ФЕРНАНДО ТОРЕС, Малуда, БОСИНГВА, Ашли Коул, РАУЛ МЕЙРЕЛЕШ.
Легенда: Футболистите с Caps Lock, трябва да бъдат продаден на всяка цена.
Иванович---Тери---Луиз---Бъртранд
-------------Майкъл Есиен-------------
Рамирес---------------------------Мата
-----------ФРАНК ЛАМПАРД-----------
------Стъридж-----------Кавани-------
Скамейка: Куртоа, Кейхил, Кайл Уокър, Валбуена, МакЕкран, Лукаку, Дрогба.
П.С: Да поясня. Това според мен е идеалният състав за следващия сезон. Силно се надявам да привлечем Кавани и Валбуена. Кайл Уокър е много бърз и в същото време добър в дефанзивен план футболист. Идеален за отбора.

Легенда: Футболистите с Caps Lock, трябва да бъдат продаден на всяка цена.

Хахахахахааааааа Торес и голове за Челси,баси вица майна.Вие наистина сте жестоки бре,ударихте комиците в земята.Достойните сте за кореспонденти и главни редактори на вестниците "Смях" и "200 вица".
няма кои да го играе на Торес това е цялата истина... такива алчни маимуняци , като малоуда , стъридж , рамиреш , калу и тн.. отдавна трябваше да се разкарат от тоя отбор.... в Челси няма свястна трансверна политка още от времето на Моу.... мислех си ,че проблема е бил в Питър Кениън... но явно съм грешал.... странни неща се случват в кухнята на клуба и никои няма обяснение защо се повтарят всяка година едни и същи грешки...? 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Лампард не е това което беше и ще върви само надолу. Който го иска титуляр значи очаква Челси да се бори за 4-тото място и следващия сезон
Ако се купи Кавани или Фалкао нищо няма да се промени. За титла са нужни и качествени резерви, друга тема е дали Абрамович иска титла. Иначе за някой друг 1/2 финал в ШЛ наистина ще са достатъчни само Кавани и истински треньор
Торес няма бъдеще в Челси, още от момента в който подписа с него се подходи грешно.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
-
- Контакти:
Аз имам съвсем друго виждане за играта на отбора ...
Игра с изнасящ бранител, но той няма как да е централен затова да се пробва Луиз като десен ХАЛФ-БЕК и да се връща и да взима топката и да я разпределя напред, а един от централните бранители Тери и Иванович(Кейхил) да се изтегля вдясно в началото на атаките. Отляво е ясно - Коул,но с много подобрена форма. Дефанзивен полузащитник - Есиен, който да подсигурява включванията на халф-бековете. Пред него като box-to-box полузащитници или на български - играчи играещи навсякъде
- такива може да са Рамирес + Лампард (Мейрелеш) и да се включват като фалшиви 9-ки между двамата нападатели. Зад нападателя като плеймейкър включващ се в атака - Хуан Мата и в нападение Дрогба + Стъридж (поне докато Торес играе по този начин)
--- --- ---Стъридж -- Дрогба --- --- ---
--- --- --- ---------Мата--- --- --- --- ---
--- -------Лампард --- Рамиреш--- ---
---Коул --- -------Есиен --- --- Д Луиз---
--------- ------Тери -- Иванович------
--- --- --- --- ------Чех --- --- --- --- ---

Игра с изнасящ бранител, но той няма как да е централен затова да се пробва Луиз като десен ХАЛФ-БЕК и да се връща и да взима топката и да я разпределя напред, а един от централните бранители Тери и Иванович(Кейхил) да се изтегля вдясно в началото на атаките. Отляво е ясно - Коул,но с много подобрена форма. Дефанзивен полузащитник - Есиен, който да подсигурява включванията на халф-бековете. Пред него като box-to-box полузащитници или на български - играчи играещи навсякъде

--- --- ---Стъридж -- Дрогба --- --- ---
--- --- --- ---------Мата--- --- --- --- ---
--- -------Лампард --- Рамиреш--- ---
---Коул --- -------Есиен --- --- Д Луиз---
--------- ------Тери -- Иванович------
--- --- --- --- ------Чех --- --- --- --- ---
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Торес си е класа и се някога ще почне да вкарва , но не се знае докога още ще го търпят.Само на мен ли ми се струва , но след многото контузии и падането на формата Торес сякаш е натежал.Струва ми се бавен и дори тромав.Няма я тази негова пъргавина и избухливост.Иначе все още си борави с топката добре , но му липсва скорост
.

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/602/3297602i.gif[/wrapimg]
Същата 4-3-3 като на Моуриньо, просто трябва да се направят нужните смени в състава. Един истински треньор ще се справи, просто трябва да се остави на спокойствие. Завръщането на Моуриньо разбира се е най-добрият вариант.
Кога ще е това някога ? Явно Челси не е отборът за него.
deikata72 написа:Торес си е класа и се някога ще почне да вкарва , но не се знае докога още ще го търпят.Само на мен ли ми се струва , но след многото контузии и падането на формата Торес сякаш е натежал.Струва ми се бавен и дори тромав.Няма я тази негова пъргавина и избухливост.Иначе все още си борави с топката добре , но му липсва скорост.
Кога ще е това някога ? Явно Челси не е отборът за него.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Когато Дрогба е здрав и във форма не е нужно да играем с двама нападатели! Просто, той покрива целия периметър и няма нужда от още футболисти в тази зона! Може да играе и в двойка(Шева, Анелка). Но това по-скоро е план Б. Защото единия от двойката страда! Проблемът в момента е, че играем 4-3-3 с крила, който не са за тази схема на игра, а Торес не е нападател, който да завършва центрирания! При Моуриньо първите две години размазвахме отборите с пробивните и много бързи крила. Сега просто ги нямаме тези крила!
ПП Не знам дали на някой му прави впечатление колко атаки минават през Босингва? За мен това не е нормално! Центриранията му са слаби, няма кой да ги завършва и си оголва зоната. В мача с/у МЮ, когато не се включваше игра на едно добро ниво в защита(което е основната му задача все пак)!
ПП Не знам дали на някой му прави впечатление колко атаки минават през Босингва? За мен това не е нормално! Центриранията му са слаби, няма кой да ги завършва и си оголва зоната. В мача с/у МЮ, когато не се включваше игра на едно добро ниво в защита(което е основната му задача все пак)!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
За мен Стъридж не е за отбора, толкова непостоянен играч не знам, 1 мач играе, 5 е най - салбият....Торес се старае, но просто в Челси не се получава, ако иска да съживи кариерата си трябва незабавно да напусне
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.