Вторник 31 януари!21:45 Суонзи-Челси!!23 кръг от ВЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Re: Вторник 31 януари!21:45 Суонзи-Челси!!23 кръг от ВЛ

Мнениеот Есиенчо » 01 фев 2012 10:21

daniel875 написа:Не ми изглеждате особено силни, но е време да се събудите и да убиете интригата в шампионата в неделя. Юнайтед имат много трудна програма и тя продължава с мача в Лондон. Даже са и два, но единият е със сателита "Тотнъм", който винаги се надявам, че един път ще го направи и ще ги бие. Със сигурност тежко ще е за Манчестър на Фърги в следващите два мача. Време е за победа!

Кое и е трудното на програмта на Юнайтед?Гостуване на "Тhree points Stamford Bridge Stadium" и домакинство на Пуул.Взимат си без проблем и двата мача и са шампиони,Сити и те като нас имат слаб треньор и тепърва ще губят точки!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: Вторник 31 януари!21:45 Суонзи-Челси!!23 кръг от ВЛ

Мнениеот Angel CFC » 01 фев 2012 11:10

Смятам, че Челси играе по силно със силните и по отворени за футбол отбори! Просто играейки класен футбол, другите отбори предразполагат Челси да играе по същият начин. Това се дължи на факта, че нашите футболист като единици и качества не отстъпват на футболистите на Юнайтед, Сити и т.н. Справка е мача със Сити и дори мача с Юнайтед, който за мен лично го изиграхме страхотно, но няколко фактора - съдии, пропуски вкл. късмет повлия на развоя. Този сезон се вижда, че срещу кучешки отбори, които препочитат да рушат играта и да се затварят в защита, на Челси му е доста по трудно. И в тази връзка АВБ беше длъжен да намери правилния подход срещу такъв тип отбори. Защото аз няма претенции към играта на отбора срещу Юнайтед, Сити, Нюкасъл, а към мачовете със доста по слаби противници. Оптимист съм за неделя, ако португалеца успее да си вдигне момчетата по - скоро психически. Ако не успее, ще докаже, че не е дорасъл да води Челси и би следвало да се раздели с отбора!

Върни се в “Челси”