yasen написа:Нямах възможност да гледам мача, но пак ми стана тъпо от резултата и измъчената победа...
Едно нещо ми направи лошо впечатление, а то е, че след мача АВБ коментира за пореден път неадекватно играта на Челси. Значи почвам да си мисля, че този човек като качества е много далеч от тим като Челси...
Той коментира как се забелязвало подобрение в защита, синхрон и т.н., а не коментира, че от 2-3 месеца отбора го няма никакъв и че взимаме мачовете си с мъка и рутината, която натрупахме последните години.
Може би, няма да се вземат адекватни мерки, като му слушам изказванията...
Ами изказванията му след такъв мач наистина звучът неадекватно или айде, когато ги четеш на другия ден в медиите. Обаче нали не смяташ, че той ще се впусне в анализ на играта на дълго и широко пред журналистите. Мисля , че отговорите на почти всички мениджъри са малко или много стандартни и шаблонни в такива случаи. Аз обаче си мисля и се надявам, че той достатъчно добре вижда нещата и ги коментира на разбора, и по важното - работи с играчите точно върху слабостите. друг е въпроса, че подобрение няма, не се вижда. Аз не го защитавам и по скоро смятам, че Боаш все още не е дорасъл за отбор като Челси. Просто последните мачове направо е мъка да се гледат.