К.П.Р - Челси, Събота 28.01.12г., 14:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: К.П.Р - Челси, Събота 28.01.12г., 14:00ч.

Мнениеот Angel CFC » 30 яну 2012 11:23

yasen написа:Нямах възможност да гледам мача, но пак ми стана тъпо от резултата и измъчената победа...
Едно нещо ми направи лошо впечатление, а то е, че след мача АВБ коментира за пореден път неадекватно играта на Челси. Значи почвам да си мисля, че този човек като качества е много далеч от тим като Челси...
Той коментира как се забелязвало подобрение в защита, синхрон и т.н., а не коментира, че от 2-3 месеца отбора го няма никакъв и че взимаме мачовете си с мъка и рутината, която натрупахме последните години.
Може би, няма да се вземат адекватни мерки, като му слушам изказванията...

Ами изказванията му след такъв мач наистина звучът неадекватно или айде, когато ги четеш на другия ден в медиите. Обаче нали не смяташ, че той ще се впусне в анализ на играта на дълго и широко пред журналистите. Мисля , че отговорите на почти всички мениджъри са малко или много стандартни и шаблонни в такива случаи. Аз обаче си мисля и се надявам, че той достатъчно добре вижда нещата и ги коментира на разбора, и по важното - работи с играчите точно върху слабостите. друг е въпроса, че подобрение няма, не се вижда. Аз не го защитавам и по скоро смятам, че Боаш все още не е дорасъл за отбор като Челси. Просто последните мачове направо е мъка да се гледат.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 яну 2012 12:46

Кво да каже тактика? Докара ни до там, че бием с измислени дузпи! Жалка игра, жалки резултатите! Явно това ще е неговия ЧЕЛСИ, защото повече от месец играем самба футбол, а той не прави никакви промени! Просто се съобразява с отсъстващите футболисти. Моето търпение се изчерпа! Все повече не намирам логика в замяната на Анчелоти с АВБ... Двамата развиват отбора по един и същи начин!

ПП Дано индивидуалностите ни спасят сезона!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 яну 2012 14:30

Sardukar написа:Кво да каже тактика? Докара ни до там, че бием с измислени дузпи! Жалка игра, жалки резултатите! Явно това ще е неговия ЧЕЛСИ, защото повече от месец играем самба футбол, а той не прави никакви промени! Просто се съобразява с отсъстващите футболисти. Моето търпение се изчерпа! Все повече не намирам логика в замяната на Анчелоти с АВБ... Двамата развиват отбора по един и същи начин!

ПП Дано индивидуалностите ни спасят сезона!

И аз това се чудя, защо дойде АВБ като резултати няма.
Ако работеше правилно, трябваше вече да има поне някакви наченки на добра игра, а то - нищо! Даже смея да твърдя, че ставаме по-зле с всеки изминал мач, например в началото на сезона стояхме доста по-солидно от сега.
Трябваше да дойдат 2-3 попълнения, освен Кейхил и сега виждам, че от лятото ще играе при нас Де Бруйн от Генк.
Сезонът ще бъде спасен, само ако спечелим ШЛ, иначе си е поредния загубен сезон. ФА Къп няма да ни стопли кой знае колко, а класиране в топ 4 е задължително за този отбор, с оглед на играчите, собственика и т.н. Така, че си мисля, че отсега може да го обявим за нулев сезона и да градим нещо за есента.

Върни се в “Челси”